De verloren Kolonie

De verloren Kolonie - Aad Vlag | Northernlights300.org

... en Burundi) en de Lado-enclave in Soedan ... De verloren Kolonie - Audioboek - Aad Vlag - Storytel ... .Dit was hoofdzakelijk te wijten aan koning Leopold II (1835 - 1909), die graag een kolonie voor zijn land wilde vestigen. Op de Conferentie van Berlijn werd de Congo aan hem toegewezen. De aldus ontstane Onafhankelijke Congostaat werd door de koning als ... De Kolonie op Drift [is] een waardevol boek. Vooral omdat je bij het lezen over die koloniale verhoudingen zo vaak moet denken aan onze huidige multiraciale, multiculturele en multi-etnische samenleving. En over hoe opnieuw misplaatste gevoele ... bol.com | De verloren Kolonie, Aad Vlag | 9789082974911 ... ... . En over hoe opnieuw misplaatste gevoelens over superioriteit en beschavingsdrang een werkelijk contact met de anderen in de weg staan.' De Roanokekolonie was een poging van de Engelsman Walter Raleigh om een kolonie op te zetten aan de kust van Noord-Amerika.De kolonie werd gesticht op het eiland Roanoke, aan de kust van North Carolina (hoewel de kolonie toentertijd 'Virginia' heette).. In 1584 kreeg Raleigh toestemming van koningin Elizabeth I om een dergeli...

INFORMATIE

AUTEUR
Aad Vlag
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
De verloren Kolonie.pdf

OMSCHRIJVING

Zes mensen met zeer verschillende achtergronden zijn geselecteerd door Hoga, de laatste van het Galdeense volk waarvan de mensheid afstamt. De zes zijn verantwoordelijk voor een kunstmatige versnelling van de ontwikkeling van de mensheid. Volgens de archieven van het vernietigde Galdenië moeten er nog twee koloniën bestaan waar wellicht nog Galdenen leven.Hoga gaat met de zes opzoek naar die koloniën, waarbij een parasitaire intelligentie het heeft gemunt op de moderne ruimteschepen en de lichamen van de mensen. Een oorlog in het zonnestelsel is onvermijdelijk.De verloren kolonie is een SciFi-thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel doet zitten.De verloren Kolonie is het vervolg op De verborgen Waarheid. Het verhaal kan echter zonder problemen los van de gebeurtenissen in De verborgen Waarheid worden gelezen.

Wil je het boek lezen?De verloren Kolonie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aad Vlag. Lezen De verloren Kolonie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN