De reputaties

De reputaties - Juan Gabriel Vasquez | Northernlights300.org

...jn die Vásquez weet te boetseren, \'De reputaties\' heeft me bedudend minder geboeid dan \'Het geluid van vallende dingen\' ... Dé 7 pijlers voor reputatiemanagement - Frankwatching ... . In De reputaties speelt Juan Gabriel Vásquez opnieuw op meesterlijke wijze met thema's die hem sterk bezighouden: het gewicht van het verleden, het feilbare geheugen en de manier waarop ons leven en de politieke wereld elkaar kruisen. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. De reputaties. Javier Mallarino is een levende legende. Hij is de meest invloedrijke spotprenttekenaar van het la ... Reputatie - Wikipedia ... . Reviews. De reputaties. Javier Mallarino is een levende legende. Hij is de meest invloedrijke spotprenttekenaar van het land, een man die ervoor kon zorgen dat wetten werden herroepen, rechters hun vonnis herzagen, burgemeesters moesten aftreden en ministeries ernstig aan het wankelen werden gebracht, en dit alles slechts met behulp van papier en Oost-Indische inkt. In De reputaties speelt Juan Gabriel Vásquez opnieuw op meesterlijke wijze met thema s die hem sterk bezighouden: het gewicht van het verleden, het feilbare geheugen en de manier waarop ons leven en de politieke wereld elkaar kruisen. Lees „De reputaties" door Juan Gabriel Vasquez verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Een meesterlijke auteur.' - Nicole Krauss 'Juan Gabriel Vásquez vindt de Latijns-Amerikaanse literatuur van de 21ste ee... Reputatie is de weerslag van een reeks van eigenschappen die spontaan met een persoon, een organisme of een voorwerp geassocieerd worden. Gaat het hoofdzakelijk om negatieve eigenschappen dan is sprake van een slechte of kwade reputatie, gaat het daarentegen om overwegend positieve eigenschappen dan is de reputatie goed. De reputaties | ISBN 9789044971569 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zoals de omschrijving van het spel al zegt, er zijn andere Sims nodig die het gedrag van jouw Sim kunnen zien voordat dit invloed heeft op de vorming van de reputatie van je Sim. Het is dus heel belangrijk om met je Sim veel in het openbaar te zijn en daar gedrag te vertonen dat je graag wilt laten zien. In...

INFORMATIE

AUTEUR
Juan Gabriel Vasquez
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
De reputaties.pdf

OMSCHRIJVING

Javier Mallarino is een levende legende. Hij is de meest invloedrijke spotprenttekenaar van het land, ‘een man die ervoor kon zorgen dat wetten werden herroepen, rechters hun vonnis herzagen, burgemeesters moesten aftreden en ministeries ernstig aan het wankelen werden gebracht, en dit alles slechts met behulp van papier en Oost-Indische inkt.’ Politici vrezen hem, de regering brengt hem een eerbetoon. Na een glanzende carrière van veertig jaar kan hij op zijn vijfenzestigste zeggen dat het land aan zijn voeten ligt.Dit alles verandert echter wanneer hij onverwacht bezoek krijgt. Hij wordt gedwongen terug te denken aan een lang vervlogen nacht en wat er daarna gebeurde. Had hij schuld aan het drama dat zich ontvouwde? Reikte zijn invloed echt zo ver? Mallarino zal zijn hele leven in een nieuw daglicht moeten plaatsen en zijn positie in deze wereld in twijfel moeten trekken.InDe reputatiesspeelt Juan Gabriel Vásquez opnieuw op meesterlijke wijze met thema’s die hem sterk bezighouden: het gewicht van het verleden, het feilbare geheugen en de manier waarop ons leven en de politieke wereld elkaar kruisen.

Wil je het boek lezen?De reputaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juan Gabriel Vasquez. Lezen De reputaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN