ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka

ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka - Martin H. Petrich | Northernlights300.org

...Polonnaruwa en Sigiriya niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en spot vogels op de Pottuvil Lagoon, ga op zoek naar de vuurtoren van ... Sri lanka ontdek van | Boek en recensies | Hebban.nl ... ... Reisgids ANWB Ontdek Sri Lanka | ANWB Media Een nieuwe ANWB reisgids: deze titel is een vertaling van de Duitstalige Dumont reeks. Ze staan bekend als zeer degelijke en behoorlijk complete reisgisden in compact formaat. Met zowel veel achtergrondinformatie, maar ook veel tips over bezienswaardigheden en adressen voor bijvoorbeeld eten en drinken. Sri lanka ontdek. ANWB Ontdek reisgids Sri LankaVerken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurli ... Praktische informatie Sri Lanka - Bekijk info - ANWB ... . Sri lanka ontdek. ANWB Ontdek reisgids Sri LankaVerken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de CultureleDriehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en Sigiriya niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en spot vogels op de Pottuvil Lagoon, ga op zoek naar de ... ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka 9789018041496. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Omdat het lastig te zeggen is welke reisgids Sri Lanka de beste is, hebben wij een aantal goede voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je voor jezelf bepalen welke reisgids het beste past bij jouw reis. Lannoo's Blauwe Reisgids Sri Lanka. De Lannoo's Blauwe Reisgids Sri Lanka bevat een kennismaking met het land. ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 13,75 14 mei. '20 Topadvertentie. Bezoek website 14 mei. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Reisgids Sri Lanka Insight Guide (Nederlandse uitgave ... ANWB Ontdek. ANWB Ontdek reisgidsen nemen je mee op ontdekkingsreis. Ervaar zelf de lokale gebruiken en tradities. Lees boeiende themaverhalen en leer land, volk en cultuur beter kennen. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van een stad of omgeving zijn een handige manier om je reisbestemming te ontdekken. Verken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de Culturele Driehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en Sigiriya niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en spot vogels op de Pottuvil Lagoon, ga op zoek naar de vuurtoren van Dondra of struin door de tropische ......

INFORMATIE

AUTEUR
Martin H. Petrich
DIMENSIE
11,98 MB
BESTANDSNAAM
ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka.pdf

OMSCHRIJVING

ANWB Ontdek reisgids Sri LankaVerken Sri Lanka op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Sri Lanka! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals koningsstad Kandy en de CultureleDriehoek met cultuurschatten van Anuradhapura, Polonnaruwa en Sigiriya niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en spot vogels op de Pottuvil Lagoon, ga op zoek naar de vuurtoren van Dondra of struin door de tropische Brief Garden bij Kalawila.Deze reisgids Sri Lanka biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je rondreis door Sri Lanka.

Wil je het boek lezen?ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin H. Petrich. Lezen ANWB Ontdek reisgids - Sri Lanka Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN