Afslanken met het eiwitdieet

Afslanken met het eiwitdieet - José van Amstel-Reurekas | Northernlights300.org

... mag innemen. Deze bouwstoffen omvatten eiwitten, vitamines en mineralen ... Download PDF Afslanken met het eiwitdieet ... . Het is dan aan het lichaam om de energie die je nodig hebt om te functioneren uit de (vet-)reserves te halen. Het eiwitdieet is ideaal voor vetverbranding, maar is het gezond? Kan je zonder risico's afvallen met eiwitten? Ik zocht het voor je uit! Lees hier: waarom je snel afvalt met het eiwitdieet, hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt, de 5 mogelijke gevaren van een extreem eiwitdieet, de voor- en nadelen Het is dan beter om een kant-en-klaar eiwitdieet te volgen dan een voedingspatroon met veel koolhydraten. Het is ook mogelijk om eiwitproducten te gebruiken als aanvulling op j ... Afslanken - met het eiwitdieet - Dieethuis Duffel ... . Het is ook mogelijk om eiwitproducten te gebruiken als aanvulling op je maaltijden als je veel sport, zodat je spieren gemakkelijk kunnen herstellen. Beschrijving. Het boek 'Afslanken met het eiwitdieet' is een 5e herziene uitgave van het boek "Afvallen met het eiwitdieet". Het boek bevat naast een uitgebreide beschrijving van het eiwitdieet, ook 12 weekmenu's voor de verschillende fases in het eiwitdieet, 86 recepten en informatie om op gewicht te blijven. Het eiwitdieet is al jaren het meest succesvolle dieet. Veel mensen slagen er in om met het eiwitdieet af te vallen. Bekende diëten als het Dukan dieet en het dokter Frank dieet zijn voorbeelden van het eiwitdieet. De maaltijdshakes van Be-Slank helpen je op een gemakkelijke én verantwoorde manier bij het afvallen tij...

INFORMATIE

AUTEUR
José van Amstel-Reurekas
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Afslanken met het eiwitdieet.pdf

OMSCHRIJVING

''Afslanken met het eiwitdieet''Voor iedereen die het eiwitdieet wil volgen en er meer over wil weten!Het eiwitdieet werkt echt en geeft zichtbaar resultaat!Dat hebben al duizenden mensen de afgelopen jaren ervaren. Vanwege de goede resultaten krijgt het eiwitdieet steeds meer volgers. Inmiddels zijn er 10.000 boeken verkocht onder de titel 'Het geheim van het eiwit/proteïnedieet' en 'Afvallen met het eiwitdieet'. Nu de vijfde druk met een nieuwe titel: 'Afslanken met het eiwitdieet'. De inhoud is nagenoeg hetzelfde gebleven. Het boek bevat alle informatie die nodig is om het eiwitdieet op een verantwoorde manier te volgen. In dit boek heel veel achtergrondinformatie, de werking van het dieet en 86 heerlijke recepten met en zonder speciale eiwitproducten.Het dieet draait om veel eiwitten, weinig koolhydraten en weinig vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam, ook wel ketose genoemd. De producten zijn door de grote hoeveelheid eiwitten erg verzadigend. Er zijn zes eetmomenten per dag en daarbij eet je tweemaal daags 200 gram verse groenten. Ook wordt het dieet aangevuld met de nodige voedingssupplementen. Je voelt je energiek en je zult stralen!

Wil je het boek lezen?Afslanken met het eiwitdieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur José van Amstel-Reurekas. Lezen Afslanken met het eiwitdieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN