5 minuten mediteren

5 minuten mediteren - Christophe Andre | Northernlights300.org

...t je beter werken en leven - volgens ontelbare wetenschappelijke onderzoeken én volgens Harvard geluksexpert Shawn Achor ... 5 minuten mediteren van Christophe Andre bestellen? ... . Eenvoudige meditatie-oefeningen voor meer mindfulness en innerlijke rust. Neem iedere dag 5 minuten voor jezelf... om te ademen, je te concentreren en alles los te laten. Meditatie is een heel oude praktijk, die zowel in het Oosten als in het Westen al meer dan 2000 jaar beoefend wordt en tegenwoordig als 'mindfulness' weer volop in de belangstelling staat. 5 minuten mediteren. Uitgever: Christophe Andre Meditatie & yoga. 5 minuten mediteren. Meditatie is een heel oude prakt ... bol.com | 3 minuten meditaties ... . 5 minuten mediteren. Uitgever: Christophe Andre Meditatie & yoga. 5 minuten mediteren. Meditatie is een heel oude praktijk, die zowel in het Oosten als in het Westen al meer dan 2000 jaar beoefend wordt en tegenwoordig als 'mindfulness' weer volop in de belangstelling staat. 5 minuten mediteren Eenvoudige meditatie-oefeningen voor meer mindfulness en innerlijke rust. Neem iedere dag 5 minuten voor jezelf… om te ademen, je te concentreren en alles los te laten. Met de online training leer je in 21 dagen te mediteren. De lessen zijn rustig opgebouwd. Je begint met 5 minuten. In de dagen erna verleng je de meditatie met 1 minuut. Zo went je lichaam en geest gemakkelijk aan deze vorm van ontspanning en manier van focussen. Vanaf 20 minuten wordt de meditatietijd verlengt met 2 minuten per sessie. Neem iedere dag 5 minuten voor jezelf… om te ademen, je te concentreren en alles los te laten. Meditatie is een heel oude praktijk, die zowel in het Oosten als in het Westen al meer dan 2000 jaar beoefend wordt en tegenwoordig als 'mindfulness' weer volop in de belangstelling staat. Elke dag een momentje van rust. Dagelijks 5 - 10 minuten mediteren kan al heel veel effect hebben op je gemoedstoestand. Uit onderzoek blijk dat mediteren onder andere kan helpen bij het ervaren van minder stress, het levert een betere concentratie op, het laat je beter slapen en het houdt je...

INFORMATIE

AUTEUR
Christophe Andre
DIMENSIE
4,80 MB
BESTANDSNAAM
5 minuten mediteren.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoudige meditatie-oefeningen voor meer mindfulness en innerlijke rust.Neem iedere dag 5 minuten voor jezelf... om te ademen, je te concentreren en alles los te laten. Meditatie is een heel oude praktijk, die zowel in het Oosten als in het Westen al meer dan 2000 jaar beoefend wordt en tegenwoordig als 'mindfulness' weer volop in de belangstelling staat. Mindfulness betekent dat we bewust aanwezig zijn in wat we meemaken - intens en aandachtig. Het is gemakkelijk aan te leren en talloze wetenschappelijke studies hebben de waarde ervan bewezen. Mindfulnessmeditatie is goed voor onze gezondheid: het verbetert onze immuniteit, vertraagt de veroudering van onze cellen, draagt bij aan ons geestelijk welzijn en zorgt voor meer helderheid en sereniteit. Dit boek is een eenvoudige inleiding tot de kunst van het mediteren. Het bevat 40 kleine meditaties om je bewust te worden van je innerlijke staat, het rumoer van de buitenwereld en de schoonheid van de natuur. Als je een beginner bent, kunnen deze oefeningen een inleiding zijn die je zin geven om verder te gaan. Als je al mediteert, kunnen ze je helpen om je eigen persoonlijke praktijk uit te diepen.

Wil je het boek lezen?5 minuten mediteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christophe Andre. Lezen 5 minuten mediteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN