Stilte

Stilte - Thich Nhat Hanh | Northernlights300.org

...lt. Samen in aandacht, stilte en verbinding zijn ... Stilte - Theobaldusparochie ... . Zoek afbeeldingen van Stilte Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright Stilte maakt mij blij Stilte is voor mij Het geluid van een zoemende bij Stilte in de klas ik wou dat het altijd zo was Ook stilte thuis voor de eerste keer wonen in een stil huis maar altijd stilte zou stilaan vervelend zijn. Stilte is horen iets wat je elke dag hoort doorboren. De stilte loopt rond in de klas die suist door ... Synoniemen van stilte; ander woord voor stilte ... ... . De stilte loopt rond in de klas die suist door het woud Verschillende soorten Retraites voor stilte, ontspanning en meditaties. Meditatieweekend Het Compassie-kompas Het weekend van 29 mei gaat wegens de uitbraak van het coronavirus niet door. STILTE RETRAITE. Let op! Vol. 18 t/m 22 juli 2020. 2 t/m 6 januari 2021 "STILTE MAAKT JE HOOFD LEEG EN JE HART WAKKER" De stilte maakt je hoofd leeg en je hart wakker, je ziel komt weer tot leven. Stilte. Hoe zwaar valt het om slechts stil te zijn. Hoe moeilijk is de stilte te verdragen. De stilte die zwaar is van onmacht. Hoe graag willen we troostwoorden zeggen. Hoe snel willen we opbeuren. Hoe vlug zoeken we verklaringen, halen we God erbij, zeggen we dat het een verborgen zin heeft. Jezus zocht ook de stilte op voordat Hij een massa zou voeden met brood en vis. Omdat Hij zelf in de stilte vol en verzadigd was van Gods vaderliefde, kon Hij mensen voorzien en verzadigen (Matteüs 14:13-21). Toen het volk Hem koning wilde maken, maakte Jezus zich uit de massa los om weer de stilte te zoeken. 'Een waarheidvrij openlucht klooster' Onzeactiviteiten… Wat is Stiltegoed Stiltegoed is een vrij toegankelijk natuurgebied voor rust en verstilling. Lees verder… Activiteiten Agenda evenementen 2020 Lees verder… Participeren in stilte Lees verder… Instagram Volg ons via @stiltegoed op Instagram Facebook Volg ons via @stiltegoed op Facebook Vrij toegankelijk voor iedereen Laatste ... De zin van stilte. Deze aanpak geeft je rust. Over wat we dan kunnen zien en ontdekken. Een kort, inspirerend verhaal over het nut van stilte. Alle stilte citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. (pagina 3) Stilte. Weer die enge stilte van jou kant, en ik vraag me af : wat is er aan de hand? Deze stilte maakt me radeloos, het maakt me gek het maakt me boos. Ik voel me alleen, het liefst wil ik jou nu om me heen. De stilte geeft me een leeg gevoel, kan je begrijpen wat ik bedoel? Een gevoel wat me erg raakt, een gevoel dat me erg onzeker maakt....

INFORMATIE

AUTEUR
Thich Nhat Hanh
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek legt uit waar je, in een wereld vol drukte en lawaai, de stilte kan vindenThich Nhat Hanh stelt in 'Stilte' dat ons hoofd vol lawaai zit omdat we non-stop denken. Daardoor horen we de roep van het leven en de roep van de liefde niet meer. De zenmeester legt uit hoe we kunnen leren luisteren naar de stilte.Mindfulness wijst de weg naar stilte in jezelf. Je krijgt de innerlijke ruimte om diep te luisteren. Dan kom je erachter wie je bent en wat je met je leven wilt. Dan wordt ook je leven rijker en harmonieuzer, met meer aandacht voor verbinding: met jezelf, met anderen, met de dagelijkse omgeving en met de natuur.Zoals Thich Nhat Hanh zelf zegt: "Stop het lawaai in je hoofd, zodat je de wonderbaarlijke geluiden van het leven kunt horen. Dan kun je een authentiek, diep leven leiden'.

Wil je het boek lezen?Stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thich Nhat Hanh. Lezen Stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN