Mijn baby lacht... nu ik nog!

Mijn baby lacht... nu ik nog! - Lieve Van Weddingen | Northernlights300.org

...jk vond dat kind zo weinig lachte, niet hard groeide, weinig dronk, en bij mijn tweede: dat hij niet veel sliep, en toen hij groter was nogal opdringerig was, heel anders dan oudste ... Mijn baby lacht... nu ik nog! (Book, 2013) [WorldCat.org] ... . Get this from a library! Mijn baby lacht... nu ik nog!. [Lieve Van Weddingen] -- Handreiking voor jonge moeders om de grote veranderingen in hun leven, lichaam en geest te verwerken na de geboorte van hun baby. Baby 15 weken lacht nog niet! anders gedaan. weet niet of er babys zijn die veel later beginnen hiermee dus kan je verder helaas niet helpen. wou je toch nog even. Lieve Van Weddingen schreef een boek (Mijn baby lacht, nu ik ... Mijn baby lacht,nu ik nog - Lieve Van Weddingen ... ... . weet niet of er babys zijn die veel later beginnen hiermee dus kan je verder helaas niet helpen. wou je toch nog even. Lieve Van Weddingen schreef een boek (Mijn baby lacht, nu ik nog) en in oktober komt haar nieuwe boek (101 vragen van kersverse mama's) uit. Mijn baby lacht… nu ik nog! Auteur: Lieve Van Weddingen. Nederlands 208 pagina's. Manteau. oktober 2013. Samenvatting. Je bent net bevallen, wordt bedolven onder felicitaties en aangespoord om te genieten van 'de mooiste periode van je leven'. Binnenkort zullen er ook vroedvrouwen bijgeschoold worden tot postpartum coach, om nog meer oog te hebben voor de psychologie na een bevalling. Heel interessant want de vroedvrouw is toch een belangrijke persoon die de 1e signalen van problemen kan opvangen. "Mijn baby lacht, nu ik nog" Lieve Van Weddingen. mijn kindje is nu 6 weken en overal lees ik dat babys vanaf 5 weken beginnen te lachen, nu, die van mij maakt in elk geval nog geen aanstalten, kan dit nog later komen ook of heb ik gewoon een norse baby (ze huilt wel veel). Baby lacht nog niet - 7 weken. Plaats reactie Afdrukweergave; Zoek Uitgebreid zoeken. 11 berichten • Pagina 1 van 1. Mama. Baby lacht nog niet - 7 weken....

INFORMATIE

AUTEUR
Lieve Van Weddingen
DIMENSIE
7,65 MB
BESTANDSNAAM
Mijn baby lacht... nu ik nog!.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent net bevallen, wordt bedolven onder felicitaties en aangespoord om te genieten van 'de mooiste periode van je leven'. Maar jij voelt het zo niet. Die roze wolk lijkt verder weg dan ooit, je twijfelt aan alles. Het is de rode draad in de verhalen die therapeute Lieve Van Weddingen regelmatig hoort in haar praktijk en die haar raken. 'Mijn Baby Lacht... Nu Ik Nog' is een boek dat houvast biedt in de vorm van herkenbare getuigenissen, praktische tips en veel relativeringsvermogen, waarbij geen taboe uit de weg wordt gegaan.It takes two to make a child, and a village to raise a child.' Alleen zijn er geen villages meer waar je opgroeide tussen zwangere vrouwen en kinderen, en de 'stiel' leerde van moeder op dochter. Nu weten we zoveel, maar kennen we zo weinig van de gewone dingen des levens zoals kinderen krijgen. We zijn onzeker en veeleisend voor onszelf, want we willen alles perfect doen en dat lukt niet altijd. Dit boek is een aanrader voor iedereen die kinderen wil, heeft, plant of zwangere of pasbevallen vrouwen in de buurt heeft... want 'samen bevalt beter'! Marleen Temmerman, moeder van een zoon en 'verlosser' van minstens 15.000 meisjes en vrouwen Lieve Van Weddingen is (stief)moeder van vier kinderen met een vijfde op komst. Ze heeft een praktijk als Gestallttherapeut en is gespecialiseerd in het begeleiden van prille moeders die het even niet meer weten. 'Mijn Baby Lacht... Nu Ik Nog' is haar eerste boek.

Wil je het boek lezen?Mijn baby lacht... nu ik nog! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieve Van Weddingen. Lezen Mijn baby lacht... nu ik nog! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN