Meervoudig afwezig

Meervoudig afwezig - Ester Naomi Perquin | Northernlights300.org

...jker en scherper terwijl ze onderzoekt wat het betekent om ergens te vertrekken ... Ester Naomi Perquin ... . Waar ze in eerder werk graag in andermans hoofd verdween (een stem gaf aan vreemden, verschoppelingen en fabels) vraagt ze zich nu af waarom ze die beweging eigenlijk zo graag wilde maken. Meervoudig afwezig is net als Celinspecties een veel concretere bundel van Perquin - in de zin dat ze meer beelden inzet, de ander duidelijker neergezet wordt en ze aangekledere situaties schept. De ook ditmaal prominente tweedelingsthematiek wint daardoor aan kracht. Gedi ... Ester Naomi Perquin, schrijfster van het Boekenweekgedicht ... ... . De ook ditmaal prominente tweedelingsthematiek wint daardoor aan kracht. Gedichten die vragen bevatten over de essentie͏̈le waarden van zowel het individuele als het gemeenschappelijke bestaan en over het maken van keuzes.; Door Ester Naomi Perquin Meervoudig afwezig online bestellen bij Donner! Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd. Op voorraad in onze winkel....

INFORMATIE

AUTEUR
Ester Naomi Perquin
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
Meervoudig afwezig.pdf

OMSCHRIJVING

In haar vierde bundel wordt Ester Naomi Perquin persoonlijker en scherper terwijl ze onderzoekt wat het betekent om ergens te vertrekken. Waar ze in eerder werk graag in andermans hoofd verdween (een stem gaf aan vreemden, verschoppelingen en fabels) vraagt ze zich nu af waarom ze die beweging eigenlijk zo graag wilde maken. Wat blijft er van ons achter wanneer een deur dichtslaat? In haar vierde bundel is Perquin aanweziger dan ooit.

Wil je het boek lezen?Meervoudig afwezig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ester Naomi Perquin. Lezen Meervoudig afwezig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN