Wat Als...

Wat Als... - Jozephina van Es | Northernlights300.org

...en die met 90% van de snelheid van het licht op je af komt? ALS veroorzaakt meestal geen pijn ... Home | Donorregister ... . De zintuigen (gevoel, smaak, zicht, reuk en gehoor) en de werking van darmen en blaas blijven bijna altijd intact. Bij ongeveer 30% van de ALS-patiënten is er sprake van lichte cognitieve problemen of gedragsveranderingen. Bij ongeveer 5% van de ALS-patiënten gaat de ALS samen met FTD (Fronto Temporale ... Amyotrofe laterale sclerose of ALS is een tamelijk zeldzame neurologische ziekte waarbij ... 'Wat Als?' - YouTube ... ... Amyotrofe laterale sclerose of ALS is een tamelijk zeldzame neurologische ziekte waarbij het belangrijkste kenmerk is dat de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg, de hersenstam en de motorische schors van de hersenen afsterven. Daardoor ontstaat progressief krachtsverlies en verlamming, die uiteindelijk tot de dood leidt van de patiënt door verlamming van de ademhalingsspieren. Wat als de VS onze vijand worden? Na zes jaar Trump is de trans-Atlantische relatie volledig verzuurd. Over twee jaar moet het Europese leger klaar zijn. Stoppen met vlees eten zou goed zijn voor ... Wat is ALS? Amyotrofische Laterale Sclerose is een neuromusculaire aandoening, oftewel een progressieve zenuw-/spierziekte. Wat als de Titanic nooit gezonken was? Wat als Facebook niet bestond? Wat Als? Uitzendingen. Afl. 3. Vlaamse, komische sketchshow waarin het leven met een vette knipoog wordt getoond in een aantal unieke sketches, die iedere keer beginnen met de vraag: 'wat als?'. 17-01-2015. RTL4. Alle afleveringen bekijken. Het boek 'Wat als…' vindt in de moderne tijd plaats. Dit is te herkennen aan de smartphones met bijvoorbeeld Whats App, maar ook de social media zoals YouTube, Facebook en Twitter. Het is echter wel duidelijk dat het verhaal een paar jaar geleden is geschreven, omdat Hyves er nog in voor komt, ook al w...

INFORMATIE

AUTEUR
Jozephina van Es
DIMENSIE
11,10 MB
BESTANDSNAAM
Wat Als....pdf

OMSCHRIJVING

Tessa Mulder leidt een gelukkig en onbezorgd leven. Twee kinderen, een leuke man, fijn huis en veel vrienden. Als ze na de dood van haar moeder per toeval een brief in handen krijgt, komt ze er achter dat er in haar familie een en ander in het verleden voor haar verborgen is gehouden. Tessa is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, maar langzaam begint haar ideale leven af te brokkelen. Ondanks alle waarschuwingen gaat ze door en dat heeft uiteindelijk desastreuze gevolgen.Jozephina van Es (1975) is onderneemster en woont met haar man en zoontje in een klein dorpje in de Betuwe. Het boek "Wat als…" is haar debuut als schrijfster.

Wil je het boek lezen?Wat Als... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozephina van Es. Lezen Wat Als... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN