Vergelding

Vergelding - Jilliane Hoffman | Northernlights300.org

...ergelding', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken ... Vergelding in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek ... . Vergelding. Een doel van een straf is vergelding. Wie een strafbaar feit heeft begaan, mag daar niet mee wegkomen. Hij verdient straf. Het slachtoffer en de samenleving verdienen genoegdoening. Voorkomen van herhaling. Straf moet voorkomen dat de dader nog een keer in de fout gaat. Vergelding (21) Vergelding (lat.) (1) Vergelding van goed met kwaad (1) Vergelding voor een misdrijf (2) Vergelding voor kwaad (1) Vergeldingsaanval (2) Vergeldingsdaad (2) Vergeldingsdag (1) Vergeldingsdrang (1) Vergeldingsmaatregel (6) Vergeldingsmiddel (2) "De vergelding" is een echte pageturner, die je leest als een oorlogsroman. Brokken heeft een mooie mix gemaakt van non-fictie (gebeurteni ... De vergelding door Jan Brokken (Zeker Weten Goed ... ... . Brokken heeft een mooie mix gemaakt van non-fictie (gebeurtenissen) en stijl (literatuur). Hij is daar erg bedreven in geweest. Het boek verdient m.i. een plaats op de literatuurlijst van het voortgezet onderwijs. Een van de doelstellingen van het strafrecht. Men onderscheidt metafysische vergelding en empirische vergelding. De metafysische vergelding kenmerkt zich door de gedachte dat door het plegen van een delict één of andere fictieve (religieuze) orde of relatie is verstoord, die door s...

INFORMATIE

AUTEUR
Jilliane Hoffman
DIMENSIE
3,28 MB
BESTANDSNAAM
Vergelding.pdf

OMSCHRIJVING

Bij haar New Yorkse appartement wordt Chloe Larson opgewacht door een man met een clownsmasker op. Hij verkracht en mishandelt haar en laat haar voor dood achter. Ze overleeft de aanval en besluit de stad te verlaten om in Miami een nieuw leven te beginnen. Twaalf jaar later zaait de seriemoordenaar Cupido angst onder de bevolking na een reeks verkrachtingen en moorden op jonge blondines. Wanneer Chloe, die inmiddels officier van justitie is, geconfronteerd wordt met de verdachte herkent ze de stem van haar toenmalige verkrachter. Ze zweert dat ze niet zal rusten voor hij in de dodencel zit. Vergelding? Of gerechtigheid? Maar Cupido is een genadeloze tegenstander en heeft nog enkele trucs achter de hand Jilliane Hoffman werkte als officier van Justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor Justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Wil je het boek lezen?Vergelding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jilliane Hoffman. Lezen Vergelding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN