Iedereen CEO

Iedereen CEO - Menno Lanting | Northernlights300.org

...ken en nieuwe technologieen stellen de kenniswerker in staat om zelf zijn werk te organiseren en zijn professionele ontwikkeling vorm te geven ... Iedereen CEO: speciale editie met uw naam op de cover ... ... . Iedereen CEO. Sociale netwerken en nieuwe technologiën stellen de kenniswerker in staat om zelf zijn werk te organiseren en zijn professionele ontwikkeling vorm te geven. Daar is lang niet altijd meer een organisatie of een manager voor nodig. Wat betekenen de nieuwe organisatievormen voor de rol van de manager? En moet de traditionele machtsstructuur op z'n kop nu de rol van collectief ... In 'Iedereen CEO' staat: 'Als je zaken goed regelt, dan kun je op elkaars schouders staan en kom je verder. Dat vraagt wel om een gedeeld ... Atlas Contact Iedereen CEO - Menno Lanting : Atlas Contact ... ... In 'Iedereen CEO' staat: 'Als je zaken goed regelt, dan kun je op elkaars schouders staan en kom je verder. Dat vraagt wel om een gedeeld waardepatroon, waaraan mensen zich willen verbinden. Dat waardepatroon moet je vervolgens wel ondersteunen met een goede structuur'. Menno Lanting Iedereen CEO, Netwerkleiderschap en de nieuwe organisatie. Lieve bloglezers, Netwerkleiderschap & de nieuwe organisatie, de ConnectedWereld. Dit is waar het om draait in het boek ''iedereen CEO'' van Menno Lanting, het vervolg van zijn eerste boek Connect en de voorganger van zijn in februari uitkomende boek; De slimme organisatie, kennis delen is macht.…...

INFORMATIE

AUTEUR
Menno Lanting
DIMENSIE
11,53 MB
BESTANDSNAAM
Iedereen CEO.pdf

OMSCHRIJVING

Dit nieuwe boek van social-mediaspecialist Menno Lanting is geschreven voor managers en leiding - gevenden in organisaties. Door de toepassingen van social media (Facebook, Twitter, LinkedIn enzovoort) is de hedendaagse kenniswerker onafhankelijker van organisatiestructuren dan ooit tevoren. Vaak wordt gewerkt met zzp¿ers, maar ook in uw organisatie moeten deze mensen aanwezig zijn. Ze zullen in toenemende mate een cruciale rol gaan spelen in de creatie van nieuwe producten, de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en de organisatie van allerlei commerciële activiteiten.Wat verwachten zij van hun werkomgeving, van u als manager? Willen ze nog wel geleid worden en zo ja, hoe dan? Moet de traditionele machtsstructuur op z¿n kop wanneer een strategische plek in een netwerk zwaarder weegt dan een functieniveau in een hiërarchie?Menno Lanting beantwoordt deze en andere vragen rond de democratisering van leiderschap in dit vervolg op Connect!, het boek waarmee hij zijn naam vestigde als pionier op het gebied van sociale media en organisatie.

Wil je het boek lezen?Iedereen CEO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno Lanting. Lezen Iedereen CEO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN