Hoop voor de dier en wereld

Hoop voor de dier en wereld - Jane Goodall | Northernlights300.org

...751 Omde haverklap horen we over dieren die op het punt van uitsterven staan en slecht nieuws over hetmilieu staat elke dag in de krant ... Jayden's Dieren Wereld - YouTube ... . Dankzij het herstelvermogen van de natuur en de niet klein te krijgen menselijke geest is er nog altijd hoop voor onze wereld en de dieren die daarin leven. Om de haverklap horen we over dieren die op het punt van uitsterven staan, en slecht nieuws over het milieu staat elke dag in de krant. Dankzij het herstelvermogen van de natuur en de niet klein te krijgen menselijke geest is er nog altijd hoop voor onze wereld en de d ... Hoop voor dier en wereld, Gail Hudson, Jane Goodall, Thane ... ... . Dankzij het herstelvermogen van de natuur en de niet klein te krijgen menselijke geest is er nog altijd hoop voor onze wereld en de dieren die daarin leven. Om de haverklap horen we over dieren die op het punt van uitsterven staan, en slecht nieuws over h Hoop voor dier en wereld . Auteur: Jane Goodall. Nederlands 442 pagina's Atlas Contact juli 2011 Samenvatting Om de haverklap horen we over dieren die op het punt van uitsterven staan en slecht nieuws over het milieu staat elke dag in de krant. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,86 MB BESTANDSNAAM Hoop Voor Dier En Wereld.pdf PUBLICEER DATUM juli 2011 SCHRIJVER Jane Goodall ISBN 978902...

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Goodall
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
Hoop voor de dier en wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Hoop voor de dier en wereld 1e druk is een boek van Jane Goodall uitgegeven bij Atlas-Contact. ISBN 9789025432751 Omde haverklap horen we over dieren die op het punt van uitsterven staan en slecht nieuws over hetmilieu staat elke dag in de krant. Jane Goodall heeft in dit boek verhalen verzameld die w l goed aflopen, want er zijnmensen die demoed niet opgeven en erin slagen de laatste exemplaren te beschermen, of de soort in gevangenschap te laten voortbestaan. En dat lukt vaker dan we in de krant lezen, zoalsGoodall in haar spannende boek laat zien. Er is nog steeds Hoop voor de dierenwereld.

Wil je het boek lezen?Hoop voor de dier en wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Goodall. Lezen Hoop voor de dier en wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN