De soigneur

De soigneur - Geert van Diepen | Northernlights300.org

...water en massages aan de sporters van een wielerploeg in ... Soigneur Webshop - Soigneur Webshop ... . Vaak zijn soigneurs gespecialiseerd in sportvoeding.Ook moeten soigneurs voor het KNWU in het bezit zijn van het diploma sportmassage of fysiotherapie in ... De openingstijden van Herensalon De Soigneur Burgemeester van Oppenstraat 107 in Maastricht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Herensalon De Soigneur - op Openingstijden.com. 33 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de soign ... De Soigneur | Kwakzalver Sports ... .com. 33 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de soigneur eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De soigneur is de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, waarin hij dertig jaar geschiedenis vanuit de coulissen van de wielerwereld optekent. In zijn dertigjarige loopbaan in het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan Groenewegen. Bikegear.cc en Soigneur portretteren fietsers met een verhaal. Maak kennis met Gijs Bruinsma (1976), routebouwer & eventmanager Bikegear.cc The Ride. Hij weet nog precies hoe het voelde: op zijn buik liggend, voorop de deinende boeg van de zeilboot, radiootje aan zijn oor. Met vader, moeder en zus op zeilvakantie, luisterend naar de Tour. Het ging […] 'De soigneur, Het koersleven van de man achter de successen van Cancellara, Contador, Fuglslang, Van Moorsel en Groenewegen.' door Geert van Diepen, Kees de Jong - Onze prijs: €18,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers.. In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan ... Lees „De soigneur Het koersleven van de man achter de successen van Cancellara, Contador, Fuglslang, Van Moorsel en Groenewegen." door Geert van Diepen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een so De soigneur vervult hiermee een unieke en zelfstandige functie binnen het begeleidingsteam van (een groep) sporters. De kerntaak van de soigneur is het verzorgen van de sporters. Hierbij moet gedacht worden aan het verzorgen van de voeding, voor, tijdens en na de wedstrijd, het uitvoeren van de benodigde massages en indien nodig wondverzorging. Soigneur Een soigneur is een lid van e...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert van Diepen
DIMENSIE
10,34 MB
BESTANDSNAAM
De soigneur.pdf

OMSCHRIJVING

In het kielzog van de koers in De soigneur, de unieke wielermemoires van Geert van Diepen, doet voor het eerst een soigneur van wereldformaat een boekje open over het leven achter de koers.In zijn dertigjarige loopbaan bij het profpeloton begeleidde Geert van Diepen onder andere Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Alberto Contador, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Tyler Hamilton en Dylan Groenewegen. Soigneurs spelen een onmisbare rol in het wielrennen en zijn de onzichtbare spin in het web van elke wielerploeg: ze regelen de voedselbevoorrading, staan langs de kant met proviand, masseren de stramme benen na de finish en zorgen voor voldoende slaapplekken in de hotels. Om hun renners van dienst te kunnen zijn in het heetst van de strijd moeten ze beschikken over stalen zenuwen, een luisterend oor en verzegelde lippen – want, ja, als soigneur zie en hoor je soms dingen die het daglicht moeilijk kunnen verdragen.

Wil je het boek lezen?De soigneur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert van Diepen. Lezen De soigneur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN