Zen en de kunst van het studeren

Zen en de kunst van het studeren - Rients Ranzen Ritskes | Northernlights300.org

... bekend gemaakt met de eerste beginselen van de Zen-beoefening ... Rients R. Ritskes - Zen En De Kunst Van Het Studeren te ... ... . Door het volgen van de instructies, kan men zelf de eerste stappen zetten op de weg van meditatie. In deel 2 wordt ingegaan op de kunst van het studeren. In deel 2 wordt ingegaan op de kunst van het studeren. Kenmerkend voor zen is het vermogen te relativeren; geen dwingende technische instructies voor het op een juiste wijze studeren en geen belofte van spoedig te verwachte wonderen. Wel adviezen hoe een uitgebalanceerde houding verkregen kan ... Zen en de kunst van het studeren - Rients Ritskes, Rients ... ... . Wel adviezen hoe een uitgebalanceerde houding verkregen kan worden tegenover leven, werken en studeren. Begeleider Zen en de Kunst van het Studeren Floris Connections. jan. 2018 - heden 2 jaar 6 maanden. Almere-Stad en omgeving, Nederland. Docent Economie, Management & Organisatie & Bedrijfseconomie Helen Parkhurst College. aug. 2009 - heden 10 jaar 11 maande...

INFORMATIE

AUTEUR
Rients Ranzen Ritskes
DIMENSIE
11,68 MB
BESTANDSNAAM
Zen en de kunst van het studeren.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zet de auteur uiteen hoe we ons concentratievermogen kunnen verbeteren. Hiertoe geeft hij veel praktische tips op het gebied van leren en studeren. Het kan dan ook gezien worden als een praktisch en instructief boek. In deel 1 worden de beginselen van zen geïntroduceerd als ook de eerste stappen op de weg naar meditatie. In deel 2 wordt ingegaan op de kunst van het studeren. Kenmerkend voor zen is het vermogen te relativeren; geen dwingende technische instructies voor het op een juiste wijze studeren en geen belofte van spoedig te verwachte wonderen. Wel adviezen hoe een uitgebalanceerde houding verkregen kan worden tegenover leven, werken en studeren.

Wil je het boek lezen?Zen en de kunst van het studeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rients Ranzen Ritskes. Lezen Zen en de kunst van het studeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN