Uitzicht op de Bosporus

Uitzicht op de Bosporus - Ronald Ohlsen | Northernlights300.org

...van zijn omzwervingen door de stad. Hij hoort schoten in Poyrazköy, ziet Atatürk in de wolken, bezoekt architectonische meesterwerken van de Ottomaanse Michelangelo, ontdekt vergeten dichtregels op de gevel van de voormalige Pammakaristoskerk en kijkt naar dansende derwisjen in een verlaten Hagia Sophia ... Uitzicht op de Bosporus, Ronald Ohlsen | Donner ... . In Uitzicht op de Bosporus doet hij verslag van zijn omzwervingen door de stad. Hij hoort schoten in Poyrazköy, ziet Atatürk in de wolken, bezoekt architectonische meesterwerken van de Ottomaanse Michelangelo, ontdekt vergeten dichtregels op de gevel van de voormalige Pammakaristoskerk en kijkt naar dansende derwisjen in een verlaten Hagia Sophia. Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Cadeauservice. Zakelijk. Zakelijk gemak. Abonnementenbeheer. Inloggen abonnementen. Relatiegeschenken. Studie. Studie. Evenementen; Account . Uitzicht op de Bosporus. Nederlands | 31-10-2019 ... Ronald O ... Uitzicht op de Bosporus | Boeken ... . Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Cadeauservice. Zakelijk. Zakelijk gemak. Abonnementenbeheer. Inloggen abonnementen. Relatiegeschenken. Studie. Studie. Evenementen; Account . Uitzicht op de Bosporus. Nederlands | 31-10-2019 ... Ronald Ohlsen Uitzicht op de Bosporus Recensie en Informatie. Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Uitzicht op de Bosporus, Istabul en de verhalen, geschreven door Ronald Ohlsen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Het boek Uitzicht op de Bosporus, geschreven door Ronald Ohlsen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Uitzicht op de Bosporus Istanbul en de verhalen Schrijver: Ronald Ohlsen (Nederland) Soort boek: non-fictie, reisverhalen Uitgever: Uitg...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Ohlsen
DIMENSIE
3,94 MB
BESTANDSNAAM
Uitzicht op de Bosporus.pdf

OMSCHRIJVING

Istanbul spreekt wereldwijd tot de verbeelding. De verhalen over de oude stad aan de Bosporus zijn talrijk en uiteenlopend. Ze gaan over het Oosten en het Westen, over illustere keizers en sultans, over magistrale kunstwerken en fenomenale architectuur, over voorspoed, rijkdom en verval, en over dromen die in alle tijden worden gekoesterd. Ronald Ohlsen verblijft sinds 2000 jaarlijks een aantal weken in de Turkse metropool. In Uitzicht op de Bosporus doet hij verslag van zijn omzwervingen door de stad. Hij hoort schoten in Poyrazköy, ziet Atatürk in de wolken, bezoekt architectonische meesterwerken van de Ottomaanse Michelangelo, ontdekt vergeten dichtregels op de gevel van de voormalige Pammakaristoskerk en kijkt naar dansende derwisjen in een verlaten Hagia Sophia.

Wil je het boek lezen?Uitzicht op de Bosporus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Ohlsen. Lezen Uitzicht op de Bosporus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN