Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier - Roald Dahl | Northernlights300.org

...nliefde.nl: Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier op boekenliefde ... Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier (e-Book) - Roald ... ... .nl. Het wonderlijke verhaal van Hendrik Meier. Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Een schrijver is iemand die verhalen uitvindt,' zegt Roald Dahl in een van de verhalen in dit boek. Na de fantastische avonturen van Sjakie en de chocoladefabriek en Daantje, de wereldkampioen heeft hij er nog heel wat uitgevonden. Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier | ISBN 9789026120763 dire ... Bureau ISBN - Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier ... . Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier | ISBN 9789026120763 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier is een verzameling fantastische verhalen voor jongvolwassenen. Meesterverteller Roald Dahl ontving voor dit boek een Zilveren Griffel. Hendrik Meier, held van het titelverhaal en rijke stinkerd, ontdekt een bijzondere manier om nog meer geld te verdienen. Het e-book Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier, geschreven door Roald Dahl, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Roald Dahl
DIMENSIE
3,35 MB
BESTANDSNAAM
Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier.pdf

OMSCHRIJVING

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier en zes andere verhalen Voorgelezen door Jan Meng. 'Een schrijver is iemand die verhalen uitvindt,' zegt Roald Dahl in een van zijn verhalen. Hij heeft er heel wat uitgevonden. Op dit luisterboek hoor je het wonderlijke verhaal over een jongetje dat met dieren kan praten en een schildpad redt uit de soep. En het verhaal over een lifter die laat zien hoe vingervlug hij is. Een dromerig vogelvriendje wordt het slachtoffer van een gewelddadig verjaarsgeschenk. En ten slotte is er de held van het titelverhaal: de rijke ijdeltuit Hendrik Meier. Zeven verhalen, waarin een mens of dier in de meest wonderlijke, maar ook wrede situaties verzeild raakt, doch zich met vernuft en bovenmenselijke krachten weet te redden. De gebeurtenissen in de verhalen zijn gebaseerd op jeugdherinneringen van Roald Dahl.

Wil je het boek lezen?Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roald Dahl. Lezen Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN