De vloek van Woestewolf

De vloek van Woestewolf - Paul Biegel | Northernlights300.org

...meekbede om hulp. De dokter besteed er . ... De vloek van Woestewolf - Lezen is leuk ... .. Dokter Kroch ontvangt van de hertog van Woestewolf een kist vol goud en een brief, waarin de hertog vraagt om genezing van zijn goudkoorts. Achtervolgd door twee struikrovers gaat de dokter op zoek naar de hertog. Vanaf ca. 10 jaar. Zijn 'De Vloek van Woestewolf'is misschien wel zijn beste boek. Het is Gothische horror (de literaire stroming) voor kinderen. Een dokter (een verlichte, rationele g ... Vind de vloek van woestewolf op Marktplaats - juni 2020 ... . Een dokter (een verlichte, rationele geest) wordt geconfronteerd met mogelijke magie. Hij doet het af als een geestesziekte en gaat op zoek naar een geneesmiddel. Dan blijkt de magie toch werkelijkheid te zijn. De Vloek van Woestewolf - Seizoen 1 (1974) mijn stem. 3,50 (8) 8 stemmen . Nederland Avontuur / Familie ontwikkeld door Paul Biegel met Henk van Ulsen, Henk Molenberg en Sylvia de Leur Dokter Kroch krijgt op een dag een kist vol met goud, begeleid door een half onleesbare brief met een smeekbede om hulp. De dokter besteed er verder ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Biegel Paul op 25 maart 1925 in Bussum is geboren met Tekeningen: Carl Hollander - De vloek van de Woestewolf Dat merkt de dokter als hij de volgende dag tijdens zijn spreekuur wordt weggeroepen en tegelijkertijd het goud uit de kist wordt geroofd. Dan komt de dokter er eindelijk achter dat er iets bijzonders met het goud aan de hand moet zijn, iets zó bijzonders dat hij besluit op de vreemde brief in te gaan en een tocht te ondernemen naar de patiënt met goudkoorts: de Hertog van Woestewolf…...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Biegel
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
De vloek van Woestewolf.pdf

OMSCHRIJVING

Wat moet het kleine driftige doktertje, het geleerde heertje dat zoekt en denkt en in boeken neust, wat moet die dokter Kroch ineens met een kist vol goud? En wat betekent die vreemde, half onleesbare brief die samen met de goudkist bij de dokter wordt bezorgd? Een brief met een smeekbede om hulp, van een patiënt die lijdt aan... goudkoorts. De dokter smijt de brief weg, en laat zijn knecht Valet de kist met goud in een hoek van zijn spreekkamer zetten. Maar de struik - rovers Oenk en Boenk zijn wel geïnteresseerd in de kist. Dat merkt de dokter als hij de volgende dag tijdens zijn spreekuur wordt weggeroepen en tegelijkertijd het goud uit de kist wordt geroofd. Dan komt de dokter er eindelijk achter dat er iets bijzonders met het goud aan de hand moet zijn, iets zó bijzonders dat hij besluit op de vreemde brief in te gaan en een tocht te ondernemen naar de patiënt met goudkoorts: de Hertog van Woestewolf… Voorgelezen door Bram van der Vlugt.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?De vloek van Woestewolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Biegel. Lezen De vloek van Woestewolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN