De ontdekking van de literatuur

De ontdekking van de literatuur - Joost Zwagerman | Northernlights300.org

...ISBN 9071442780, 180 BLZ. De ontdekking van de hemel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... De ontdekking van de hemel door Harry Mulisch | Scholieren.com ... .nl. Voor al je literatuur en romans. De ontdekking van de hemel door Harry Mulisch Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De ontdekking van de Literatuur | ISBN 9789071442780 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Literatuur is een term uit de wereld van de boeken.Literatuur zijn teksten waar ... Vind de ontdekking van de hemel in Literatuur op Marktplaats ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Literatuur is een term uit de wereld van de boeken.Literatuur zijn teksten waarvan men vindt dat ze meer waarde hebben dan 'gewone' teksten. Het gaat dus om bijzonder knappe gedichten, verhalen, toneelstukken of andere teksten die als kunstwerken beschouwd worden. Reisgidsen, kookboeken en knutselboeken zijn dus geen literatuur. Deze boeken zijn immers gewoon bedoeld om informatie te geven. De ontdekking van de hemel is een boek van de Nederlandse auteur Harry Mulisch (1927-2010). Het boek wordt door recensenten en indertijd bij leven ook door Mulisch zelf gezien als zijn magnum opus, zijn grootste en belangrijkste werk. Het haalde de shortlist van de AKO Literatuurprijs in 1993 en het werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Het boek werd in 2001 verfilmd onder regie van ... De ontdekking van de Literatuur; Vanaf €12,95 . ISBN 9789071442780 Uitgever Magazijn De Bijenkorf Taal Nederlands Bladzijden 180 pp. Bindwijze Linnen band Rubriek Over literatuur Oplage 180, ex. De ontdekking van de ... 23 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop de-ontdekking-van-de-hemel op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig de-ontdekking-van-de-hemel...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Zwagerman
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
De ontdekking van de literatuur.pdf

OMSCHRIJVING

Samengesteld en ingeleid door Joost Zwagerman.Het vermaarde New Yorkse literaire tijdschrift The Paris Review heeft sinds de oprichting in de jaren vijftig een imponerende reeks interviews opgenomen met prominente schrijvers uit de wereldliteratuur. Het ging daarin telkens om hun boeken, hun schrijverschap, hun literaire voorkeuren, hun manier van schrijven – niet over hun vrouw, hun huisdier of het zesde gebod.Joost Zwagerman maakte een keuze uit interviews met de belangrijkste Amerikaanse schrijvers uit de tweede helft van de twintigste eeuw en voorzag zijn selectie van een verhelderende inleiding. Wereldwijd is dit de eerste vertaling van de The Paris Review interviews.

Wil je het boek lezen?De ontdekking van de literatuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Zwagerman. Lezen De ontdekking van de literatuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN