ANWB ontdek - Santorini

ANWB ontdek - Santorini - Klaus Botig | Northernlights300.org

...n creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan ... Klaus Bötig, Elisa Hübel: Santorini ... . De ANWB Ontdek reisgidsen zijn praktische gidsen voor individuele reizigers die tips zoeken voor genieten en actief bezig zijn. ANWB Extra reisgids Kreta. Ontdek Kreta met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kreta! Nergens anders vind je pal achter de stranden een bergland met toppen van ruim 2000 m hoog en woeste kloven. In musea zijn rijke kunstschatten van wel vierduizend jaar oud te bewonderen. Verken Santorini op een andere manier met de uitgebreide ANWB ... Reisgids ANWB Ontdek Santorini | ANWB Media ... ... . Verken Santorini op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Santorini! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de ruïnes van Oud-Thera en de witte huisjes met blauwe koepeldaken niet missen. ANWB Ontdek reisgids SantoriniVerken Santorini op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Santorini! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de ru Specificaties. ISBN-nummer: 9789018045821 ; Verschijningsdatum: 28/10/2019 ... ANWB Ontdek reisgids Santorini Verken Santorini op een andere manier met de uitgebreide ANWB O...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaus Botig
DIMENSIE
6,18 MB
BESTANDSNAAM
ANWB ontdek - Santorini.pdf

OMSCHRIJVING

ANWB Ontdek reisgids SantoriniVerken Santorini op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Santorini! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de ruïnes van Oud-Thera en de witte huisjes met blauwe koepeldaken niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en beklim de terrassen bij de kraterrand van Firá of doe een dagje wellness bij Caldera Massages op de vulkaan. Deze reisgids biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten over het eiland. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je vakantie op Santorini!

Wil je het boek lezen?ANWB ontdek - Santorini in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaus Botig. Lezen ANWB ontdek - Santorini Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN