Hoe manage ik mijn baas?

Hoe manage ik mijn baas? - Jana Deprez | Northernlights300.org

...druk-druk. Je vergeet snel de menselijke kant ... Je baan opzeggen: hoe zeg je je baan op? | Zakelijk: Banen ... . Bij mijn eerste leidinggevende functie zei ik tegen mijn baas 'Hoe krijg ik mijn mensen zo gek dat ze voor me willen werken?' Hoe manage ik mijn baas? Referentie: 9789058719379. Status: Sold out. Leer hoe je op verschillende manieren invloed kunt uitoefenen op je leidinggevende. Met veel praktijkvoorbeelden én wetenschappelijk onderbouwd. Meer details . Tweet Delen Google+ Pinterest . Informeer e ... Hoe manage ik mijn baas? - Logeion ... . Tweet Delen Google+ Pinterest . Informeer een vriend *: *: * ... Help, hoe vertel ik het mijn baas? Geplaatst door de TopicStarter: 10-02-20 10:51 . Goedemorgen Bokkers! Even in het kort de situatie: Ik werk bij een heel groot bedrijf. Een paar weken geleden heb ik intern gesolliciteerd op een andere functie op een andere afdeling & locatie. Ik durfde het vaak niet aan om mensen aan te spreken. Ik ben toen naar een cursus geweest en heb geleerd hoe ik de feedbackregels toe moest passen. Nou, die kon ik prima opdreunen na afloop. Waar ik mee rond bleef lopen was dat super ongemakkelijke gevoel dat iedere keer weer naar boven kwam als ik iemand moest aanspreken op zijn gedrag....

INFORMATIE

AUTEUR
Jana Deprez
DIMENSIE
6,88 MB
BESTANDSNAAM
Hoe manage ik mijn baas?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe manage ik mijn baas? 1e druk is een boek van Jana Deprez uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058719379 Er lijkt een taboe te rusten op het managen van je leidinggevende. Het klinkt als manipuleren en lijkt zo respectloos. Eigenlijk wel raar, als je bedenkt dat medewerkers steeds proactiever en zelfstandiger moeten zijn. En een beetje ouderwets: innovatieve leiders eisen van hun mensen dat zij hen tegenspreken. Jeff Bezos, CEO van Amazon, is er zo een.Veel jongeren zijn ontevreden met de taken die ze krijgen, hun aansturing, het gebrek aan feedback, etc. maar doen daar weinig aan. Na het lezen van dit boek weet je hoe je dat kunt veranderen, hoe je op verschillende manieren invloed kunt uitoefenen op je leidinggevende. Je leert hoe je je invloed kunt gebruiken om zelf leukere taken te krijgen, een betere werksituatie te creëren, de relatie met je leidinggevende te versterken en zelf te groeien. Waarschijnlijk besef je ook dat je vandaag al meer bezig bent met het managenvan je leidinggevende dan je nu denkt. En dat dat meer dan okay is.Het unieke aan dit boek is de combinatie van wetenschap en praktijk. De auteurs- voornamelijk jonge wetenschappers van nog geen 30 jaar - vertellen wat er in de wetenschap bekend is over het beïnvloeden van leidinggevenden. Daarna stappen ze de praktijk in en kijken naar succesvolle voorbeelden van jongeren die hun leidinggevende managen. Juist die combinatie maakt dit boek zo sterk: de tips aan aanbevelingen worden zowel door de praktijk als door de wetenschap bevestigd!

Wil je het boek lezen?Hoe manage ik mijn baas? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jana Deprez. Lezen Hoe manage ik mijn baas? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN