Drie dagen en levenslang

Drie dagen en levenslang - Pierre Lemaître | Northernlights300.org

...jn lievelingshond wordt vermoord, reageert hij zijn woede af op zijn ... Lemaitre*drie dagen en levenslang (e-Book) - Pierre ... ... ... In Drie dagen en levenslang van Pierre Lemaitre komt de spanning uit een andere hoek. De misdaad is er, de dader is vanaf het begin bekend, de speurders komen nauwelijks aan bod en toch is de spanning elke pagina voelbaar. Antoine is een eenzame jongen die zijn dagen het liefst in het bos doorbrengt. Lees „Drie dagen en levenslang hoe herpak je je leven na een onomkeerbare daad?" door Pierre Lemaitre verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als voor de ogen van de twaalfjarige Antoine zijn lievelingshond w ... Drie dagen en levenslang van Pierre Lemaitre | Boek en ... ... . Als voor de ogen van de twaalfjarige Antoine zijn lievelingshond wordt vermoord, reageert hij zijn woede af op zijn zesj... Drie dagen en levenslang Als voor de ogen van de twaalfjarige Antoine zijn lievelingshond wordt vermoord, reageert hij zijn woede af op zijn zesjarige buurjongetje. Hij slaat en schopt en gaat net zolang door tot... Drie Dagen en levenslang geeft geen gemakkelijke antwoorden en juist daarin schuilt de enorme kracht van het boek. Er zijn echter meer zaken die het boek bijzonder maken. Alex Lemaitre beschrijft op meesterlijke wijze een ontwrichte dorpsgemeenschap vol roddels en achterdocht. In Drie dagen en levenslang van Pierre Lemaitre komt de spanning uit een andere hoek. De misdaad is er, de dader is vanaf het begin bekend, de speurders komen nauwelijks aan bod en toch is de spanning elke pagina voelbaar. Lees verder Drie dagen en levenslang - Pierre Lemaitre. 0. In Drie dagen en levenslang van Pierre Lemaitre komt de spanning uit een andere hoek. De misdaad is er, de dader is vanaf het begin bekend, de speurders komen nauwelijks aan bod en toch is de spanning elke pagina voelbaar. Antoine is een eenzame jongen die zijn dagen het liefst in het bos doorbrengt. Drie dagen en levenslang | ISBN 9789401606097 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Drie dagen en levenslang. Bekijk alles van Pierre Lemaitre. ISBN. 9789401606103. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Het is het jaar 1999. Antoine leeft in een min of meer ontwricht gezin. Zijn vader is verdwenen, zijn m...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Lemaître
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Drie dagen en levenslang.pdf

OMSCHRIJVING

Als voor de ogen van de twaalfjarige Antoine zijn lievelingshond wordt vermoord, reageert hij zijn woede af op zijn zesjarige buurjongetje. Hij slaat en schopt en gaat net zolang door tot...Dood. Het was een ongeluk, maar wie gelooft dat? In blinde paniek besluit Antoine ieder spoor uit te wissen. Drie dagen brengt hij in wanhoop door. Zal de waarheid aan het licht komen? En zal hij zijn schuldgevoel ooit te boven komen?'Drie dagen en levenslang' is een intelligente page-turner. Een even duistere als schokkende en vooral onweerstaanbaar spannende, psychologische roman.

Wil je het boek lezen?Drie dagen en levenslang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Lemaître. Lezen Drie dagen en levenslang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN