Dit gun ik iedereen!

Dit gun ik iedereen! - Jos Arts | Northernlights300.org

...tzijn me altijd zal leiden. En dit gun ik iedereen ... Emotionele wethouder na zandkwestie: 'Ik ben geraakt, dit ... ... . Want ik denk dat het voor iedereen een heerlijke ervaring is. En zo creëren we volgens mij met zijn allen een veel betere wereld dan we nu ... Dit gun ik iedereen! Lees een stukje uit het boek. Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen Jos Arts. Nederlands | Hardcover € 18,50 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... ... Dit gun ik iedereen! - Jos Arts | 9789082969009 ... ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Dutch Ik gun dat de Duitsers van harte, want het zijn efficiënte en harde werkers die veel voordeel hebben weten te trekken uit de interne markt. more_vert. open_in_new Link naar bron; warning Vraag om herziening; I do not begrudge Germany that, it got that out of the single market because of its efficiency and hard work. Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Dit gun ik iedereen! van Jos Arts sinds november 2018. Dit gun ik iedereen: zelfreflectie, weer bij je hart komen. Nu weet ik dat er een hele hoop mensen denken; ja jij hebt makkelijk praten op een mooie berg in Italië... ik weet het. Ik ben intens dankbaar én bewust van het feit dat dit niet voor iedereen is weggelegd. M...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Arts
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
Dit gun ik iedereen!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. In dit boek neemt hij je mee op zijn Reis van de Held die vooral een innerlijke ontdekkingsreis blijkt te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten. Tenslotte ontdekt hij weer zijn bezieling, en keert vrij plotseling naar Nederland terug. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar vrijheid, avontuur of wil je je leven een nieuwe wending geven? Wil je geïnspireerd raken door een man die uit zijn comfort-zone stapt en daarvoor rijkelijk beloond wordt. Of ben je geboeid door de magie in het leven waar toeval niet lijkt te bestaan? Dan is dit boek voor jou geschreven. Jos Arts (1955) bewandelde voor zijn werk al veel verschillende wegen en paden. Hij werd succesvol ondernemer met zijn bureau ODYS waar hij veel mensen en bedrijven adviseerde en coachte. Regelmatig maakte hij spiritueel getinte reizen naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Tot hij 25 jaar later op is. Geen verrassingen meer ervaart. En op zoek gaat naar wie hij nu "echt' is. Sinds 2014 coacht hij wederom met veel plezier – en op een unieke en inspirerende wijze – mensen met vragen over hun leven en loopbaan. In 2018 beschrijft hij de ervaringen met zijn sabbatical in dit boek.

Wil je het boek lezen?Dit gun ik iedereen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Arts. Lezen Dit gun ik iedereen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN