De professionals

De professionals - Owen Laukkanen | Northernlights300.org

...es voor op het werk of in de horeca. Bekijk ons assortiment ... Tasman Professionals Maintenance & Services, Offshore ... ... . De professionals is een vlot geschreven, intelligente thriller, boordevol actie en spanning. Owen Laukkanens filmische plot doet niet onder voor een hedendaagse actie blockbuster en zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit te lezen. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. De relatie tussen het ik en de Ander, zoals ontwikkeld door de Franse filosoof Levinas, leidt daarbij tot verrassende en zinvolle inzichten. De Professionals is bestemd voor professionals in de hulp ... Id Professionals ... . De Professionals is bestemd voor professionals in de hulpverlening: psychotherapeuten, maatschappelijk werkenden, huisartsen, verpleegkundigen, maar ook voor degenen die moeten waken over efficiency en ... De Zorgprofessional is de belangenorganisatie van professionals in de zorg die samen werken aan een volledig, kwalitatief, verantwoord en deskundig ondernemerschap. Dit is collectief ondernemerschap met veel voordelen. Wij kennen een basislidmaatschap en een full-service-lidmaatschap. De ware professional kenmerkt zich door juist niet in deze valkuilen te stappen. Geslaagde professionals zijn de mensen die én professional zijn én juist wel uiterst sensitief zijn in organisatiebelangen, samenwerking en communicatie. Dat zijn de mensen met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Owen Laukkanen
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
De professionals.pdf

OMSCHRIJVING

'Écht heel goed - met personages van vlees en bloed, en ijzingwekkend spannend. Ten zeerste aanbevolen!' - Lee ChildVier vrienden, die onlangs zijn afgestudeerd aan de universiteit en worden geconfronteerd met de dramatische situatie op de arbeidsmarkt. Uit frustratie en baldadigheid beginnen ze mensen te kidnappen en vragen ze vervolgens een relatief laag bedrag aan losgeld ($60.000) voor hun slachtoffers - allen vermogende mensen, die eerst zorgvuldig gescreend worden, voor wie dat een schijntje is. Dit om te voorkomen dat de slachtoffers toch naar de politie stappen. De methode blijkt uitstekend te werken en in twee jaar hebben de vier al een aardig kapitaal opgebouwd. Totdat ze de verkeerde man ontvoeren, Donald Beneteau, wiens vrouw ervan verdacht wordt connecties te hebben met de maffia. En plots is hun betrekkelijk zorgeloze leventje over en worden ze achtervolgd door juist die mensen die koste wat kost zo ver mogelijk bij zich vandaan hadden willen houden: niet alleen de lokale politie maar ook federale agenten, in de personen van ervaren politie-inspecteur Kirk Stevens en de jonge en talentvolle FBI-agente Carla Windermere, en een aantal geslepen en keiharde maffialeden die op zoek zijn naar vergelding. Wat volgt is een dodelijke en spectaculaire achtervolging door het hele land, met een aantal gewelddadige en brute confrontaties, waarbij de vier kidnappers worden gedwongen verder te gaan dan ze ooit gewild hadden. Naarmate er meer en meer slachtoffers vallen worden alle betrokkenen uiteindelijk gedwongen de waarheid te erkennen: de echte professionals, agent dan wel kidnapper, zijn diegene die bereid zijn om alles op te offeren. De professionals is een vlot geschreven, intelligente thriller, boordevol actie en spanning. Owen Laukkanens filmische plot doet niet onder voor een hedendaagse actie blockbuster en zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit te lezen.

Wil je het boek lezen?De professionals in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Owen Laukkanen. Lezen De professionals Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN