ALS JIJ MIJN HAND VASTHOUDT

ALS JIJ MIJN HAND VASTHOUDT - Van Wageningen | Northernlights300.org

...k . Trilogie over het leven van een verpleegster rond 1900 in Rotterdam en op Schouwen-Duiveland ... Waarom houd jij mijn hand vast? - Stemmen van Afrika ... . Genre Historische roman, Fictie, Dokters-,verpleegsters- en ziekenhuisroman Onderwerpen Als jij mijn hand vasthoudt book. Read reviews from world's largest community for readers. Bevat: Pleegzuster Anne, Geen roos zonder doornen, Als de roze... Wil jij mijn hand vasthouden wanneer ik eenmaal sterf. Als een van Gods vertrouwden het hemelrijk verwerf. En mijn adem zal vlieden mijn ziel rijst tot Gods troon Zie wat Hij mij wil bieden door 't off ... Als jij mijn hand vasthoudt - bibliotheek.nl ... . En mijn adem zal vlieden mijn ziel rijst tot Gods troon Zie wat Hij mij wil bieden door 't offer van Zijn Zoon. Wil jij mijn laatste uren in mijn nabijheid zijn. Als 't eind niet lang zal duren en verlost ben van pijn. Een kus met laatste ... Hand vasthouden. De telefoon is ... Mijn wensen als ik ziek zou worden. Met mijn schoondochter ga ik regelmatig een blokje om. Soms een stevige wandeling, of even op een veilige manier bij haar in de tuin in het zonnetje. Vorige week zaten we lekker rond de vijver en toen vroeg ze "Mam, wat wil je als jij ziek zou worden?". Wil jij mijn hand vasthouden wanneer ik eenmaal sterf. Als een van Gods vertrouwden het hemelrijk verwerf. En mijn adem zal vlieden mijn ziel rijst tot Gods troon Zie wat Hij mij wil bieden door 't offer van Zijn Zoon. Wil jij mijn laatste uren in mijn nabijheid zijn. Als 't eind niet lang zal duren en verlost ben van pijn. Een kus met laatste ... Precies zo'n puzzel als deze heeft het haar van Albert ... "Je mag allebei mijn handen vasthouden, buurvrouw." "Noem me ... "Ik ben bang dat jij van mijn ribfluwelen hart een ­superhart ... Er is een hand die mij vasthoudt. 't Is een hand die me draagt, die in moeite en zorgen mij vertroost en mij schraagt. Er is een hand die mij vasthoudt. 't Is een hand die me leidt, die uit zondÆ en verzoeking mij verlost en bevrijdt. Er is een hand die mij vasthoudt. Ook al zie ik die niet, als ik denk weg te zinken in mijn angst en verdriet. Als jij mijn hand vasthoudt Gerda van Wageningen. 1. Verschenen in 1999 bij Kok Omniboek. Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0. Feelgood Topics 0 Genre Feelgood, Romantiek Uitgeverij Kok Omniboek Laatste editie 25 mei 2005 ISBN 9789020527445, 9789021093017 + Boekinformatie wijzigen. Wageningen, Gerda van - Als jij mijn hand vasthoudt (trilogie) € 6,95...

INFORMATIE

AUTEUR
Van Wageningen
DIMENSIE
6,77 MB
BESTANDSNAAM
ALS JIJ MIJN HAND VASTHOUDT.pdf

OMSCHRIJVING

In de vorige eeuw waren er idealistische jonge vrouwen, die zich met hart en ziel inzetten voor ziekenhuispatiënten - soms ten koste van hun liefdesleven, soms ter verhoging van hun huwelijkskansen. Hoofdpersonen in deze trilogie is Anne van Heijnoordt, die haar verpleegtersloopbaan begint in 1891 in het Coolsingelziekenhuis te Rotterdam. Na haar huwelijk komt zij terecht in het streekziekenhuis van Schouwen-Duiveland, waar haar dochter ook in romatische opzicht haar voetsporen zal volgen.

Wil je het boek lezen?ALS JIJ MIJN HAND VASTHOUDT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Wageningen. Lezen ALS JIJ MIJN HAND VASTHOUDT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN