Verbazingwekkende Vervullingen Van De Bijbelse Profetieën

Verbazingwekkende Vervullingen Van De Bijbelse Profetieën - Mark Holden | Northernlights300.org

...ek vergelijken met de alom aanvaarde wereldse geschiedenis ... Hulpmiddelen voor het begrijpen der profetieën ... ... . Het boek Daniël beschrijft het lot van het Griekse Rijk met ongelooflijke precisie. Nieuwe Bijbel profetie eindtijd studie. Geen Uitstel Meer komt uit de Bijbelboek Openbaring 10 vers 6. De nieuwe Bijbel profetie eindtijd studie verklaart het laatste boek van de Bijbel OPENBARING en is op een moderne wijze gestructureerd. Deze studie gaat in op een groot aantal details en helpt je de gebeurtenissen, die zullen plaatsvinden in de eindtijd, te begrijpen d.m.v. uitleg ... Verbazingwekkende vervullingen is geschre ... Verbazingwekkende vervullingen van de bijbelse profetieen ... ... .m.v. uitleg ... Verbazingwekkende vervullingen is geschreven door Mark Hitchcock. De inhoud van dit boek bestaat uit de uitleg van een aantal profetieën uit de Bijbel. Een vervulling van bijbelse profetieën. IN HET Imperial War Museum in Londen (Engeland) staan een unieke klok en een elektronische digitale teller tentoongesteld. Terwijl de klok loopt, tikt de teller om de 3,31 seconden. Met elke tik wordt het totaal met één verhoogd....

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Holden
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
Verbazingwekkende Vervullingen Van De Bijbelse Profetieën.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbel, De Toekomst en UIn de tijd dat de Bijbel werd geschreven bestond meer dan een kwart uit voorzeggingen over de toekomst. En mettertijd zijn letterlijk honderden profetieën honderd procent nauwkeurig in vervulling gegaan.Waarom zo veel aandacht voor de toekomst? Mark Hitchcock, deskundige op het gebied van bijbelse profetie, zal het u duidelijk maken ... Denk eens na over de fascinerende profetieën die God al tot in het kleinste detail in vervulling heeft doen gaan. Verdedig de Bijbel tegenover mensen die beweren dat de Bijbel niet de waarheid bevat. Herken de belangrijke aanwijzingen die erop wijzen dat het laatste uur van de aarde steeds dichterbij komt.Als u onderzoekt op welke geweldige manieren God Zich heeft geopenbaard in de bijbelse profetieën, zult u steeds meer inzicht krijgen in Hem, Zijn Woord en de ongelooflijke toekomst die Hij voor u in petto heeft.Mark Hitchcock heeft al vele boeken geschreven over de bijbelse profetieën, o.a. de bestsellers Cashless en 2012, de Bijbel en het einde van de wereld. Hij is verbonden aan het Dallas Theological Seminary en dient als eerste voorganger in de Faith Bible Church in Edmond (Oklahoma). Hij heeft ook een graad in de rechten en heeft als rechter aan het hof van beroep van Oklahoma gewerkt.

Wil je het boek lezen?Verbazingwekkende Vervullingen Van De Bijbelse Profetieën in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Holden. Lezen Verbazingwekkende Vervullingen Van De Bijbelse Profetieën Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN