Vader worden!

Vader worden! - t. Hill | Northernlights300.org

...er. Geef een reactie. Deel dit artikel. Lees ook ... 301 woorden beginnen met vader - Encyclo ... . Checklist geboorte. Je woonkamer kindproof maken. Checklist geboorte. Handig zwangerschap to-do lijstje. Vader worden. Laatst gewijzigd op: 13 februari 2020. Je partner is zwanger en jij wordt vader. Dan is het goed om te weten hoe je je kunt voorbereiden op de komst van jullie kind. Lijstjes maken. Maak een lijstje van zaken die geregeld moeten worden. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Vader w ... vader worden - Baby Op Komst ... . Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Vader worden of zijn, het is een grote ommezwaai. Lees hier over de band met je kind, jouw rol als papa, en wat je kind leert van jou. Vader worden is afzien Nachtbraken, gifgroene poep, geworstel met minimouwtjes: het drijft columnist Peter Nilsson soms tot waanzin. Maar juist die momenten wil hij niet missen. Daar word je namelijk vader van. Vandaar zijn boodschap naar andere vaders: Man up! Ouder ... Nu lijkt het ons wel zo fair, om ook de andere kant te belichten, de freak outs die horen bij het vader worden. Stap 1: Freak out (alles komt goed) Wanneer je voor het eerst hoort dat je vader wordt, dan is een natuurlijke reactie dat je volledig in de stress schiet. Wat je echter wel kunt controleren, is de hoe jij hierna mee omgaat. De gevaren van moeder worden op latere leeftijd zijn al tijden bekend, maar uit nieuw onderzoek blijkt dat deze risico's ook bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
t. Hill
DIMENSIE
12,76 MB
BESTANDSNAAM
Vader worden!.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk een boek voor de zwangere man!De komst van een baby is een hele gebeurtenis. Maar of dit een reden is om de (vermoedelijke) vader te behandelen alsof hij met het hele gebeuren niets te maken heeft? Alsof hij geen behoefte aan begrip en voorbereiding heeft? Nee toch? Vandaar dit enige echte complete zwangerschapsboek voor de toekomstige vader: met daarin de harde feiten, advies van man tot man en een heleboel informatie die in geen enkel ander zwangerschapsboek terug te vinden is, zoals: waarom je je vrouw niet meer 'lekker kippetje' mag noemen, wat te doen als je aan het supermansyndroom lijdt,… Van maand tot maand worden de ontwikkelingen van de zwangerschap op de voet gevolgd. Met alle wetenschappelijke informatie en nuttige tips die voor die maand belangrijk zijn.

Wil je het boek lezen?Vader worden! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. Hill. Lezen Vader worden! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN