Hoe blijft mijn kind bij de les?

Hoe blijft mijn kind bij de les? - E. de Boer | Northernlights300.org

...er kort wat van, zij is 3,5 dat is alweer veel verder in de ontwikkeling ... Hoe stel ik mijn nieuwe vriendin voor aan mijn kind? | MAN MAN ... . als dat niet helpt, leid ik inderdaad af of dan zeg ik: ga maar even een rondje om de tafel rennen. een kind zit ... BLOG 7: Help, mijn kind thuis! Hij krijgt online les; moet hij handig met de computer zijn? 16 maart 2020, 13.45 uur. Help, mijn kind is thuis! Hij krijgt online les. Moet mijn kind handig zijn met de computer? Het antwoord is simpel: nee, dat hoeft niet. Wij kunnen je kind alles online leren over het gebruik van de computer ... Hoe blijft mijn kind bij de les? - 9789076589800 | VanDijk ... ... . Wij kunnen je kind alles online leren over het gebruik van de computer tijdens de online les. De school beslist of uw kind overgaat naar de volgende groep of klas. Hier bestaan geen wettelijke regels voor. In de schoolgids staat hoe de school omgaat met overgaan en zittenblijven. Overgang naar groep 3 Gaat uw kind over van groep 2 naar groep 3? Dan kijken de meeste basisscholen of de ... Prestaties kind basisschool. Hoe legt de basisschool de prestaties van mijn kind vast? Wat doet de basisschool als mijn kind achterblijft bij klasgenootjes? Wie bepaalt of mijn kind blijft zitten of overgaat naar de volgende groep of klas? Welke maatregelen zijn er tegen spijbelen in het onderwijs?...

INFORMATIE

AUTEUR
E. de Boer
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
Hoe blijft mijn kind bij de les?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe blijft mijn kind bij de les? 1e druk is een boek van Esther A. de Boer uitgegeven bij Eisma Edumedia Bv. ISBN 9789076589800 De gids 'Hoe blijft mijn kind bij de les?' biedt iedereen die betrokken is bij een kind in het middelbaar onderwijs inzicht in waar leerproblemen vandaan komen en hoe ze opgelost kunnen worden.De gids staat vol voorbeelden die helpen om meer vat te krijgen op hoe een kind leert en hoe je een kind kunt begeleiden bij dit leren. Ed de Boer reikt daarbij theoretische achtergronden op een praktische manier aan. Zo biedt hij inzicht in leerstijlen, in wat een begrippennet is, hoe het geheugen werkt, uit welke fasen het leerproces bestaat en hoe de leertrap een kind kan helpen om te begrijpen wat een opdracht of leerkracht precies van hem vraagt.Ook geeft hij aan welke leerproblemen zich bij de verschillende vakken kunnen voordoen en welke mogelijke oplossingen hiervoor zijn.Tot slot verreikt hij de lezer met stappenplannen die helpen om belangrijke leervaardigheden als 'lezen en leren van een tekst' en 'begrippen leren' onder de knie te krijgen.

Wil je het boek lezen?Hoe blijft mijn kind bij de les? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. de Boer. Lezen Hoe blijft mijn kind bij de les? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN