Een zondagsman

Een zondagsman - Daan Heerma van Voss | Northernlights300.org

..., geconfronteerd met vragen ... Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies ... Bureau ISBN - Een zondagsman ... . Akkoord. Wij maken gebruik van cookies. Akkoord Een zondagsman | ISBN 9789045019758 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Fnac: Een zondagsman, D., Daan Heerma Van Voss, Atlas". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Een Zondagsman - Daan Heerma van Voss (2010) mijn stem. 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands So ... Daan Heerma van Voss - Wikipedia ... . Een Zondagsman - Daan Heerma van Voss (2010) mijn stem. 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands Sociaal / Psychologisch . 176 pagina's Eerste druk: Atlas, Amsterdam (Nederland) Sinds zijn vrouw in coma ligt ... Een zondagsman Daan Heerma van Voss. Een zondagsman Daan Heerma van Voss 'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Geen piepjes om de aandacht te trekken zoals die uit de kamer hiernaast, maar meer kleine geheugensteuntjes, om ons erop te wijzen dat ze nog steeds leeft.' Sinds zijn vrouw in coma ligt en ... Een zondagsman (eBook) Een zondagsman is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Een zondagsman PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een zondagsman 'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Een zondagsman . Het land 32 . Noem het liefde . Tarantuga . Ultimatum Ultimatum . Verloren geluiden, eeuwige frequenties 4 mei 2018 / Absolute vrijheid 5 mei 2018 . Wat we missen kunnen . Zonder tijd te verliezen . NUR Codes (sub) 300 Literaire fictie algemeen. Hartsvanger ... Een zondagsman Daan Heerma van Voss. Een zondagsman Daan Heerma van Voss. Ebook . Sinds zijn vrouw in coma ligt en zijn carrière nagenoeg ten einde is, wordt Oscar van Bohemen, ooit net als zijn vader een gevierd psychiater, geconfronteerd met vragen waar hij nooit eerder over na heeft hoeven denken. ... Een zondagsman werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs. Het land 32 werd genomineerd voor de Halewijnprijs en de Cutting Edge Award. Ultimatum werd genomineerd voor de Diamanten Kogel, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. Ultimatum en De laatste oorlog (2016) worden vertaald in het Duits, en verschijnen in 2017. Sinds twee weken is Een zondagsman, het debuut van Daan Heerma van Voss uit. „Ik vond een boek schrijven beangstigend. Ik ga ook niet zomaar een huis bouwen." Buy Een zondagsman 01 by Daan Heerma van Voss (ISBN: 9789045097459) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een zondagsman Daan Heerma van Voss 'Een psychiater is een dokter, een wetenschapper met een medisch bewustzijn.' Oscar van Bohemen is behalve zo'n wetenschapper ook een man wiens leven in het slop is geraakt. Zijn vrouw ligt na een val van de trap in het ziekenhuis, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Heerma van Voss
DIMENSIE
6,12 MB
BESTANDSNAAM
Een zondagsman.pdf

OMSCHRIJVING

'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Geen piepjes om de aandacht te trekken zoals die uit de kamer hiernaast, maar meer kleine geheugensteuntjes, om ons erop te wijzen dat ze nog steeds leeft.' Sinds zijn vrouw in coma ligt en zijn carrière nagenoeg ten einde is, wordt Oscar van Bohemen, ooit net als zijn vader een gevierd psychiater, geconfronteerd met vragen waar hij nooit eerder over na heeft hoeven denken. Zo blijkt hij eigenlijk maar weinig te weten van zijn echtgenote, en moet hij leren om naast zijn huis ook zijn dagelijkse leven met stiefdochter Sophie te delen. En dat alles in een wereld die zich steeds minder van hem aan lijkt te trekken. Gevangen tussen patiënt, stiefdochter en vrouw, onderzoekt Oscar het verleden van zijn echtgenote en vindt hij in de sportschool zijn "kwijtgeraakte' lichaam terug. En juist wanneer hij in het ziekenhuis op het punt staat definitief afscheid te nemen van zijn vrouw, moet Oscar nog één keer heden en verleden met elkaar zien te verbinden. Met een ongekend inlevingsvermogen en een verrassend gevoel voor humor beschrijft Daan Heerma van Voss een man van middelbare leeftijd die van het leven steeds weer iets anders krijgt dan hij in gedachten had.

Wil je het boek lezen?Een zondagsman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Heerma van Voss. Lezen Een zondagsman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN