Wolfhartserie - Ivoren hart

Wolfhartserie - Ivoren hart - Evi Parker | Northernlights300.org

...en Quirina) Warm Hart (Reinhard en Catrin) Vrij Hart (Greham en Gwendoline) Vrolijk Hart (Luuk en Joy - wolfhartserie teaser) In deze boeken heb je ook kennis kunnen maken met Darious en Synna, en Drefan en Dithe ... Ivoren Hart eBook by Evi Parker - 9781311669438 | Rakuten Kobo ... . Ook zij hebben een verhaal te vertellen. Geschreven bij Wolfhartserie - Ivoren hart. Het is een erg leuk boek, ik heb het in een keer uitgelezen :) Het verhaal sleept je mee, het is spannend en romantisch. Ik vond het einde wel wat abrupt maar dat komt alleen omdat ik nog wel meer over de personages zou willen lezen ;) Wolfhartserie - Ivoren hart | Evi Parker. Zet op mijn lijst . Quirina heeft haar ouders op vroe ... Ivoren Hart | De Slegte ... . Ik vond het einde wel wat abrupt maar dat komt alleen omdat ik nog wel meer over de personages zou willen lezen ;) Wolfhartserie - Ivoren hart | Evi Parker. Zet op mijn lijst . Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen. Start your review of Ivoren hart (Wolfhartserie, #1) Write a review. Apr 22, 2014 Joany Vries rated it really liked it. Dit is een weerwolvenverhaal waar je hart sneller van gaat kloppen! Meteen vanaf het begin maakte boek indruk op me, en dan in het bijzonder de hoofdpersoon. Geschreven bij Wolfhartserie - Ivoren hart. Het is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Evi Parker
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
Wolfhartserie - Ivoren hart.pdf

OMSCHRIJVING

Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen.Maar dan ontmoet ze Medard. Door hem wordt ze geïntroduceerd in de wereld van emotie terwijl hij tegelijkertijd de deur naar de wereld van de weerwolven voor haar open zet. Tijdens haar ontdekkingstocht door die wereld, komt ze erachter waarom Medard zoveel interesse voor haar heeft, en hoeveel complicaties emoties met zich meebrengen.

Wil je het boek lezen?Wolfhartserie - Ivoren hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evi Parker. Lezen Wolfhartserie - Ivoren hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN