Salto Humano

Salto Humano - R. Vermeylen | Northernlights300.org

.... Campus de Reynaert wil elke leerling benaderen als een totale persoonlijkheid, met respect en oog voor de eigenheid van elk individu ... Salto Humano, Herent - Tel: 016234... >> Evenementen ... ... . Salto humano - aanbiedingen, goedkoopste shops & prijsvergelijking. Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Salto Humano, Mechelen (stad). 201 vind-ik-leuks. www.saltohumano.be Salto Humano (Onbekende bindwijze). Toen Roland Vermeylen enkele jaren geleden besefte dat hij heel gevoelig was voor ... Campus De Reynaert - Salto Humano, Tielt, Belgium - Top ... ... .saltohumano.be Salto Humano (Onbekende bindwijze). Toen Roland Vermeylen enkele jaren geleden besefte dat hij heel gevoelig was voor de existentiële vraag 'Wat doe ik... Campus de Reynaert - Salto Humano, Tielt. 1.012 vind-ik-leuks · 39 personen praten hierover · 550 waren hier. Campus de Reynaert - Salto Humano is een secundaire school binnen het GO! Wilt u...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Vermeylen
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
Salto Humano.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Roland Vermeylen enkele jaren geleden besefte dat hij heel gevoelig was voor de existentiële vraag 'Wat doe ik hier eigenlijk?', kreeg hij er een ijskoud gevoel van. Zijn hele leven al was hij gefascineerd door de positie van de underdog, van de afgewezene. Aan die empathie dankt hij zijn sterke banden met de circuswereld. Circusmensen worden doorgaans beschouwd als mysterieuze buitenstaanders. Zij kennen andere normen en gewoonten dan wat geldt in de 'normale wereld'. In 'Salto Humano' gaat Roland Vermeylen op zoek naar hoe circusmensen een bron van inspiratie kunnen zijn voor ons persoonlijke en professionele leven. Hij pleit voor een veeleisende en eerlijke manier van leven, voortoewijding en onvoorwaardelijk engagement, voor durf en moed. Hij gaat op zoek naar het eigene in mensen, groepen en organisaties. Het maakt 'Salto Humano' tot een inspirerend boek voor wie streeft naar uitzonderlijke prestaties.

Wil je het boek lezen?Salto Humano in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Vermeylen. Lezen Salto Humano Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN