PEP-Talk

PEP-Talk - Jessica van Wingerden | Northernlights300.org

... daagt je uit actief werk te maken van Passie, Energie en Prestatie in je baan ... PEP-talk: een pleister voor het hart? | LUMC ... . "PEP-Talk 1e druk is een boek van Jessica van Wingerden uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720695 * Een inspirerend en activerend werkboek gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. * Voor iedereen die wel een PEP-Talk kan gebruiken. * Nooit meer ploeteren,maar presteren vanuit passie en energie. Pep-talk door Jessica van Wingerden over leiderschap. ISBN: 9789462720756. Thema.nl voor waaiers die werken! PEP-Talk is een pagin ... Wat betekent peptalk? | WatBetekentHet.nl ... . ISBN: 9789462720756. Thema.nl voor waaiers die werken! PEP-Talk is een pagina waarop we mededelingen over onze praktijk doen. Ook willen we hier mogelijk voor u interessante mededelingen, nieuwtjes, artikelen over wetenschappelijk onderzoek of actuele onderwerpen die aan ons vakgebied linken, plaatsen. Via [email protected] kunt u reageren of uw aandacht ergens voor vragen. Define pep talk. pep talk synonyms, pep talk pronunciation, pep talk translation, English dictionary definition of pep talk. n. Informal A speech of exhortation, as to a team or staff, ... Wat betekent peptalk? Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden. Ook met de betekenis van peptalk >> LEES VERDER >> pep talk. volume_up. peptalk {de} more_vert. open_in_new Link naar #bron# warning Vraag om herziening; It is just unfortunate that this conclusion was followed by nothing but a proactive pep talk, particularly as we are all familiar with the real sore points. De PEP-Talk waaier ondersteunt je daarbij met 25 inspirerende vragen. Deze vragen stimuleren medewerkers om eens kritisch naar zichzelf en de betekenis van hun werk te kijken. En geven daarmee net dat zetje om weer een stap vooruit te doen. OVER PEPTalk. PEPTalk staat voor Positief Energieke Persoonlijkheid Training.Omdat de mens een sociaal wezen is, zijn wij overtuigd van een sterk verband tussen persoonlijkheid en communicatie, daarom heeft PEPTalk een combi-training ontwikkeld waarin kinderen op een natuurlijke en energieke manier communicatieve en persoonlijke vaardigheden op doen. ... PEP-talk staat voor 'Passie, Energie, Prestatie werkt!' Veel mensen starten hun loopbaan met energie en enthousiasme....

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica van Wingerden
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
PEP-Talk.pdf

OMSCHRIJVING

"PEP-Talk 1e druk is een boek van Jessica van Wingerden uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720695 * Een inspirerend en activerend werkboek gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.* Voor iedereen die wel een PEP-Talk kan gebruiken.* Nooit meer ploeteren,maar presteren vanuit passie en energie.Wie wil er niet met Passie en Energie Presteren? Soms gaat het vanzelf, maar er zijn ook van die momenten dat je wel een PEP-Talk kunt gebruiken. Net even die spiegel om eens kritisch tegen jezelf en je werk aan te kijken. Of dat zetje om weer een stap vooruit te doen.En omdat je baan de ene dag wat meer van je vraagt dan de andere, heb je soms een PEP-Talk nodig om dingen anders te doen. ""PEP-Talk"" stimuleert je om te reflecteren en in gesprek te gaan en geeft je soms net de spreekwoordelijke trap onder je kont om in actie te komen.Kortom: dit boek daagt je uit actief werk te maken van Passie, Energie en Prestatie in je baan. Een doe-boek om direct mee aan de slag te gaan en zo het beste uit jezelf te halen."

Wil je het boek lezen?PEP-Talk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica van Wingerden. Lezen PEP-Talk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN