Mijn leven als genie

Mijn leven als genie - Salvador Dali | Northernlights300.org

...l: hier is een wereld die straalt onder een regenboog van menselijkheid ... Feynman: half genie, half kwibus - NRC ... .» - New York Times Book Review «Dit uitzonderlijke boek vol levendige herinneringen aan Chagalls jeugd en wording als kunstenaar biedt een fascinerende blik op het ontstaan van een genie.» Genie (Arcadia, Californië, 18 april 1957) is het pseudoniem van een modern wolfskind, dat op 4 november 1970 in Los Angeles werd ontdekt. Zij was geen wolfskind dat in de natuur leefde en door dieren werd op ... PDF ePUB - Mijn leven als genie | BANK72 PDF ... . Zij was geen wolfskind dat in de natuur leefde en door dieren werd opgevoed, maar een kind dat in volstrekte isolatie opgroeide als gevolg van een bizarre vorm van kindermishandeling.Kort na haar ontdekking werden er bij haar verschillende onderzoeken naar ... In Mijn leven als Deelder wordt archiefmateriaal afgewisseld met recent geschoten beelden. Ze vormen samen geen chronologisch verhaal, maar bieden een kijk op een leven in scenes en herinneringen. We zien Deelder debuteren als dichter in Carré. We zien hem op straat in Londen en tijdens een poëzie-festival in Colombia....

INFORMATIE

AUTEUR
Salvador Dali
DIMENSIE
12,64 MB
BESTANDSNAAM
Mijn leven als genie.pdf

OMSCHRIJVING

Salvador Dal s een genie, daar is geen twijfel over mogelijk, al zegt hij het zelf. Hij bezit weinig bescheidenheid, maar daar tegenover staat zijn vurige oprechtheid. En ondanks de publiciteit en aandacht waarmee hij zich liet overspoelen, toont Dal ns ook zijn eigenlijke karakter. Hij ontdoet zich van zijn geheimen met arrogante brutaliteit.In Mijn leven als genie schildert Salvador Dal et woorden een portret van zichzelf en legt hij op even openhartige als flamboyante wijze de wortels van zijn kunstenaarsschap bloot. De teksten zijn een keuze bijeengebracht uit zijn omstreden autobiografie en uit zijn dagboek van 1952 tot 1963.

Wil je het boek lezen?Mijn leven als genie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Salvador Dali. Lezen Mijn leven als genie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN