De kolibrie

De kolibrie - Kati Hiekkapelto | Northernlights300.org

...en per seconde, afhankelijk van de grootte van de vogel) in de lucht stil blijven hangen ... SOPOW - De Kolibrie > de Kolibrie > Team obs de Kolibrie ... . De tijger en de kolibrie zal nog lang nazinderen, ook als de emotionele mokerslag die Boogers in de laatste pagina's uitdeelt, is uitgewerkt. Samenvatting van de inhoud Robert Borghart ligt in het ziekenhuis na een traumatische ervaring. Hij moet zich zaken gaan herinneren. De kolibrie | ISBN 9789044643893 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kolibrie is sinds 1994 marktleider en onderscheidt ... Meerkring - De Kolibrie > Home ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kolibrie is sinds 1994 marktleider en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes! Daarnaast biedt Kolibrie de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Lees meer . Kolibrie is dé specialist op het gebied van Payroll, HRM en Uitzenden voor de horecabranche.Bij Kolibrie komt u dus nooit voor verrassingen te staan, zijn er geen kleine ... Dagcentrum De Kolibrie richt zich op (jong)volwassenen en ouderen die merken dat ze vastlopen in hun denken, voelen of handelen. We bieden een 8-weken durende therapie aan tijdens de dag (zonder overnachting). De therapie wordt afgestemd op je specifieke noden en gebeurt samen met anderen. Dagcentrum De Kolibrie Je worstelt met: • Depressie...

INFORMATIE

AUTEUR
Kati Hiekkapelto
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
De kolibrie.pdf

OMSCHRIJVING

Een moord in het bos. Het slachtoff er een jonge vrouw, in haar zak een amulet met de beeltenis van een Azteekse god. Het moordwapen: een jachtgeweer. Een tweede moord: dezelfde omgeving, dezelfde methode, hetzelfde sieraad. Anna Fekete, die als kind tijdens de oorlog in Joegoslavië naar Finland is gevlucht, is net begonnen als politierechercheur in een Noord- Finse stad als ze midden in een opzienbarend moordonderzoek terechtkomt. De situatie wordt er niet makkelijker op wanneer haar partner Esko openlijk zijn racistische opvattingen spuit. Verder is er nog het Koerdische meisje Bihar dat problemen veroorzaakt; uit angst voor eerwraak neemt zij contact op met de politie, maar tijdens de verhoren slikt ze haar woorden weer in. Als Anna haar nu de rug toekeert en Bihar iets overkomt, zou ze het zichzelf nooit kunnen vergeven.

Wil je het boek lezen?De kolibrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kati Hiekkapelto. Lezen De kolibrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN