Winst is goed, werk is beter

Winst is goed, werk is beter - Johan van den Elzen | Northernlights300.org

...t, hoe beter we werken in de zorg. Of niet? Geld is leidend en de mensen in de zorg zijn buiten beeld geraakt, schrijft Nel Haalboom-Schram, oud-verzorgende ... Spreuken en citaten over werk en werken. ... . (Dr. Laurence J. Peter) ... Niemand kan iets goed doen, die zijn werk niet voor belangrijk houdt. ... (Louis Paul Boon) Pensioen: fase tussen werk en zerk. (J. van Reen) Probeer niet meer te verdienen dan je werk waard is, met oneerlijk verkregen winst bedrieg je jezelf. (Kyong Ho) Specialiseren is steeds meer weten over steeds minder. Geluk op het werk: De geluksmanager, dat is een onzinuitvinding voor millennials. Toch? ... Boekentip | Winst is goed, werk is beter | Rob van den Elzen ... . (Kyong Ho) Specialiseren is steeds meer weten over steeds minder. Geluk op het werk: De geluksmanager, dat is een onzinuitvinding voor millennials. Toch? Niet meer. Door corona krijgt aandacht voor welzijn momentum. De winst van gezondheidsbeleid op de werkvloer . Tips. Publicatiedatum 4 ... Fitte medewerkers zijn ook alerter en presteren beter. Sport en beweging zijn daarnaast goed voor het imago van een organisatie. ... Er werken in Nederland ongeveer 2300 mensen en de meesten hebben een zittend beroep. Zo hoef je je levensstandaard niet (al te veel) te verlagen als je niet meer kunt werken. Maak je echt al langere tijd winst? Dan is het misschien tijd om te gaan investeren. In jezelf, je bedrijf, in anderen of in groei. 6. Investeren in jezelf. De rente op spaargeld is erg laag. Je kunt jouw winst daarom beter investeren. De winst van goed zitten Kies het type stoel dat bij u past… Kantoorstoel Bezoekers- en vergaderstoelen Het Nieuwe Werken Stoelen voor lange mensen Directiestoel Callcenterstoel Meldkamerstoel Tandartsstoel Laboratoriumstoel Onderwijsstoel Industriestoel Kassastoel Baliestoel Zorgstoel Zadelkruk Kappersstoel Stastoel 3d bewegend zitten Zit- en stahoogte kantoor Ergonomische hulpmiddelen ... Betere balans tussen werk en privé is goed voor de winst: 21 oktober 2009 - Heeft u er genoeg van alleen maar meer en harder te moeten werken terwijl uw werkgever nog steeds reorganisaties en ontslagen doorvoert? Lees dan vooral verder. Volgens onderzoek van Morgan Redwood verdienen bedrijven die er actief voor zorgen dat hun personeel een goede werk-prive balans heeft, twintig procent per ......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan van den Elzen
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Winst is goed, werk is beter.pdf

OMSCHRIJVING

Zakelijk succes wordt in de toekomst niet meer bepaald door geld maar door morele waarden. De winnaars van morgen hebben een dienende rol en zorgen ervoor dat hun eigen belangen in dienst staan van mens en milieu. Onze economie draait nu om het behalen van zo veel mogelijk winst. Dominant hierbij is het Angelsaksische denken. Volgens Johan van den Elzen zou het precies omgekeerd moeten zijn, want de economie, dat zijn wij. Hij voorspelt een toekomst waarin bedrijven, banken en overheden niet meer streven naar winstmaximalisatie, maar naar het creëren van maatschappelijke waarde.In dit boek beschrijft de auteur de contouren van de onderneming nieuwe stijl. Hij beantwoordt vragen die de komende jaren steeds belangrijker zullen worden. Om welke waarden draait het in de toekomst? Mag je nog winst maken? En hoeveel? Welke eigenschappen heeft de baas van een dergelijke onderneming? Welke overtuigingen passen daarbij? Welke waarden en normen?Johan van den Elzen is adviseur. Hij was hiervoor CEO van Movares. Hij is lid van de directie van Start Foundation en actief als commissaris en adviseur bij diverse bedrijven.

Wil je het boek lezen?Winst is goed, werk is beter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan van den Elzen. Lezen Winst is goed, werk is beter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN