Het moeten eenhoorns zijn

Het moeten eenhoorns zijn - Floor Buschenhenke | Northernlights300.org

... Het moeten eenhoorns zijn. Een vrouw en een man draaien rondjes om de zon, er vindt een anti-huwelijk plaats en iemand bevriest van verlangen ... Bosz: 'Het is raar dat we teleurgesteld moeten zijn met 63 ... ... . Een engel gaat op vakantie, een meisje verandert in een adapter en een draak wiekt boven een woonwijk zijn klauwen al uit. Het moeten eenhoorns zijn bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het moeten eenhoorns zijn | ISBN 9789025442897 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het moeten eenhoorns zijn Floor Buschenhenke. Een vrouw en een man draaien rondjes om de zon, er vindt ee ... Het moeten eenhoorns zijn, Floor Buschenhenke - Paperback ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het moeten eenhoorns zijn Floor Buschenhenke. Een vrouw en een man draaien rondjes om de zon, er vindt een anti-huwelijk plaats en iemand bevriest van verlangen. Een engel gaat op vakantie, een meisje verandert in een adapter en een draak wiekt boven een woonwijk zijn klauwen al uit. Welkom in de bundel 'Het moeten eenhoorns zijn', ... Een engel gaat op vakantie, een meisje verandert in een adapter en een draak wiekt boven een woonwijk zijn klauwen al uit. Welkom in de bun Het moeten eenhoorns zijn, Floor Buschenhenke - Ebook - 9789025443276 | AKO boeken Het is prettig verblijven in de werelden van Floor Buschenhenke. Werelden, meervoud, want deze dichteres is niet op één wereld vast te pinnen. In haar tweede bundel, Het moeten eenhoorns zijn, stuitert ze van de ene wereldbol naar de andere als in een ballenbak. Een vrouw en een man draaien rondjes om de zon, er vindt een anti-huwelijk plaats en iemand bevriest van verlangen. Een engel gaat op vakantie, een meisje verandert in een adapter en een draak wiekt boven een woonwijk zijn klauwen al uit. Welkom in de bundel 'Het moeten eenhoorns zijn', waar goede bedoelingen en nobele idealen telkens weer botsen op de absurde chaos van het leven. Bestel Het moeten eenhoorns...

INFORMATIE

AUTEUR
Floor Buschenhenke
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
Het moeten eenhoorns zijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrouw en een man draaien rondjes om de zon, er vindt een anti-huwelijk plaats en iemand bevriest van verlangen. Een engel gaat op vakantie, een meisje verandert in een adapter en een draak wiekt boven een woonwijk zijn klauwen al uit. Welkom in de bundel 'Het moeten eenhoorns zijn', waar goede bedoelingen en nobele idealen telkens weer botsen op de absurde chaos van het leven.

Wil je het boek lezen?Het moeten eenhoorns zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floor Buschenhenke. Lezen Het moeten eenhoorns zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN