Diems water - fantasiekroniek over didam

Diems water - fantasiekroniek over didam - Frans Schaars | Northernlights300.org

... over Didam Frans Schaars Category: (Local) History € 23,00 - + Free shipping Shipping outside The Netherlands and Belgium requires an additional shipping fee ... Appartementen | Poort van Diem | Appartement huren Didam ... . Delivery between two ... Diems Water - Fantasiekroniek over Didam. Veel mensen hebben een bijzondere band met hun geboorteplaats. Hermien Besjes, Han van der Schaaf, Maurits van der Laak, Ambrosius Konings en Ineke Noordeloos. Dit zijn zomaar wat namen van geboren Didammers die zich steeds afvragen: waarom trekt mijn geboortedorp Didam mij? Of ze nu de wereld rondreizen of heel hun leven in Diem wonen en werken, deze ... DIDAM - Het is een mengeling van anekdotes en verhalen, die hij in zijn jonge jaren hoorde en beleefde. De fantasiekroniek Diems Water van Frans Schaars (63 ... VVV Montferland - Shop | Facebook ... ... DIDAM - Het is een mengeling van anekdotes en verhalen, die hij in zijn jonge jaren hoorde en beleefde. De fantasiekroniek Diems Water van Frans Schaars (63) bevat voor veel Didammers echter ook genoeg herkenningspunten. "Het verhaal speelt zich grotendeels in het dorp af", zegt Schaars. "In mijn gedachten is het zo gebeurd." VVV Montferland - Gouden Handen, Emmerikseweg 17, 7041AV 's-Heerenberg - Beoordeling van 4.1 op basis van 13 recensies 'Een prachtig stuk natuur heel... DIDAM - Het is een mengeling van anekdotes en verhalen, die hij in zijn jonge jaren hoorde en beleefde. De fantasiekroniek Diems Water van Frans Schaars (63) bevat voor veel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Schaars
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Diems water - fantasiekroniek over didam.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen hebben een bijzondere band met hun geboorteplaats. Hermien Besjes, Han van der Schaaf, Maurits van der Laak, Ambrosius Konings en Ineke Noordeloos. Dit zijn zomaar wat namen van geboren Didammers die zich steeds afvragen: waarom trekt mijn geboortedorp Didam mij? Of ze nu de wereld rondreizen of heel hun leven in Diem wonen en werken, deze vraag blijft hen bezighouden: wat trekt mij naar dit dorp? De waarde van iemands geboortegrond is een schat die niet gemakkelijk (h)erkend wordt. De zoektocht ernaar is meer dan de moeite waard. In deze kroniek trekt een heel scala van personages aan de lezer voorbij, een optocht die over meer dan honderd jaar is uitgestrekt. De romanfiguren zijn verzonnen, de gebeurtenissen in hun geboortedorp zijn dat niet: de vreemde grafsteen in de Mariakerk, de aankoop van grond van de heer ven Bergh, of het gedwongen graven van het baggergat tijdens de oorlog en de perikelen rond het Mariakapelletje. Sprongen door meer dan honderd jaar schetsen verschillende tijdgeesten en boeiende achtergronden tekenen de bewoners van Didam die met hun daden, woorden en gedachten de lezer blijven prikkelen.

Wil je het boek lezen?Diems water - fantasiekroniek over didam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Schaars. Lezen Diems water - fantasiekroniek over didam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN