De grote Kleyn

De grote Kleyn - Onno Kleyn | Northernlights300.org

...genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie ... De grote Kleyn - Onno Kleyn - 9789038803470 | Bruna.nl ... . Fabels worden ... Bestel De grote Kleyn van Onno Kleyn. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De grote Kleyn. Posted on 10th december 2016 by Yolanda van der Jagt Geen reacties. In een split second zag ik dat alles klopt aan dit boek. Formaat, kleur, lettertype, cover, tekst, inhoud (voor zover ik dat zo snel kon scannen). De Grote Kleyn, Culinair Compendium; Onno Kleyn - Er is een nieuwe bijbel uit. Een culinaire, wel te v ... De grote Kleyn - culinair compendium - Onno Kleyn ... . De Grote Kleyn, Culinair Compendium; Onno Kleyn - Er is een nieuwe bijbel uit. Een culinaire, wel te verstaan. En het is er een van formaat: net iets meer dan duizend pagina's telt hij. Ik ben een groot fan van Onno. Zijn kennis over 'eetwaren' is onbegrensd en zijn columns en wijnbeschrijvingen heerlijk. De grote Kleyn is een boek waarin je blijft lezen als je niet een kookwekker zet om weer over te gaan tot de orde van de dag. Wat mij betreft komt Onno's wens dat we meer tot ons nemen dan waar we naar zoeken, elke keer dat ik de grote Kleyn opensla opnieuw uit. De grote Kleyn, Onno Kleyn, isbn 9789038803470, € 45,- De grote Kleyn Kindle-editie Onno Kleyn (auteur) Indeling: Kindle-editie. Alle 3 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Kindle-editie "Probeer het later opnieuw" € 18,99 ... Bestel De grote Kleyn van Onno Kleyn. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno Kleyn
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
De grote Kleyn.pdf

OMSCHRIJVING

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn nu verschijnende magnum opus over de cultuur van eten en smaak. "Onno schrijft zoals ik zou willen schrijven en weet alles wat ik nog zou willen weten.' – Yvette van Boven "Veel beter […] krijgt u het niet in Nederland. Laat daar geen discussie over bestaan.' – NRC "Een genot én een must voor elke kookliefhebber.' – Trouw "Prachtig, zo'n boek […] waar je vele jaren vondsten in zult doen.' – De Standaard Onno Kleyn is al 28 jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en publiceerde zo'n 40 boeken, vooral over Italië, Frankrijk en wijn. In 2011 startte hij met de Academie Culinair Schrijven, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Ook geeft hij colleges over culinaire geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De grote Kleyn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno Kleyn. Lezen De grote Kleyn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN