Op glad ijs

Op glad ijs - Inge Duine | Northernlights300.org

.... De immer enthousiaste en ongekend populaire vlogger Enzo Knol spreekt in superlatieven over zijn ervaringen op het ijs ... Op glad ijs - NEMO Kennislink ... . Vlogger Enzo Knol (22) uploadt iedere dag op YouTube een vlog van wat hem overkomt die dag. Zich op glad ijs wagen Spreekwoorden: (1914) Zich op glad ijs wagen, d.w.z. zich wagen op een gevaarlijk terrein, waar men niet vast staat; waar men niet zeker is van zich zelven: een onderwerp bespreken, waarvan men niet op de hoogte is; of wel: ongepaste, dubbelzinnige dingen Bestel Op glad ijs van Sara Biren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Op glad ijs. Op glad ijs. Auteur: René Ducastel | 1 maart 1999 g ... bol.com | Op glad ijs, Inge Duine | 9789026143663 | Boeken ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Op glad ijs. Op glad ijs. Auteur: René Ducastel | 1 maart 1999 gletsjer (23) Elke winter stelt zich opnieuw de vraag hoe goed het ijs zal glijden. IJsvorming is een ingewikkeld proces waarbij tal van factoren een rol spelen. Gletsjers. Druk verlaagt het vriespunt van ijs; daardoor kan ijs onder druk smelten. Op glad ijs. Lucas Davenport is een ongewone politieman. Niet alleen vanwege zijn extravagante, luxueze levensstijl, maar vooral vanwege zijn onconventionele, nietsontziende manier van werken. Een moordenaar die zichzelf de Iceman noemt vanwege zijn verregaande koelbloedigheid, geeft op de eerste pagina's van dit ijzingwekkend spannende verhaal op niet mis te verstane wijze zijn geloofsbrieven af. Vertalingen in context van "op glad ijs" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Het is spelen op glad ijs. Vertalingen in context van "op glad ijs" in Nederlands-Duits van Reverso Context: Je begeeft je op glad ijs. Glad ijs Koen en Jutta gaan samen verder en Kjeld verkast naar de ploeg waar Dai Dai en Kai net vertrekken. En als klap op de vuurpijl lijkt alles erop dat Kjeld hulp krijgt van een Noorse verrassing. Ondanks de dooi-periode knettert het in de schaatswereld. Vonkjes die de sport maar al te goed kan gebruiken... Volkel kan in december de schaatsen onder binden voor een nieuw evenement: 'Volkel op glad ijs'. Van 6 tot en met 15 december wordt het winterse evenement gehouden in de voortuin van zorglocatie St. Antonius aan de Capellerhof 60 in Volkel....

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Duine
DIMENSIE
9,25 MB
BESTANDSNAAM
Op glad ijs.pdf

OMSCHRIJVING

Salt Lake City 2002, de Olympische Winterspelen. Topschaatster Jennifer Rose denkt dat haar vriend verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Inge Duine debuteerde met "De laatste Tour', een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. "Op glad ijs' is haar tweede thriller. "Op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst "Uncle Sam killed me', raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

Wil je het boek lezen?Op glad ijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Duine. Lezen Op glad ijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN