Elektronisch Archiveren

Elektronisch Archiveren - P.G.J.C. Vos | Northernlights300.org

...Niet alleen van fysieke documenten, maar uiteraard ook digitale ... Praktische Tips voor Digitaal Archiveren | Expansion ... . Kortom: alles wat u nodig heeft voor een complete kennismaking met het beheer van een ... U bewaart uw facturen 7 jaar in de in de originele vorm (papier of digitaal). Voor facturen van onroerende zaken geldt een bewaarplicht van 10 jaar. Een digitaal archiefsysteem (ook wel E-depot, elektronisch depot of digitaal depot) is een systeem voor het elektronisch verwerken en beheren van statische documenten.Het betreft daarbij alle soorten en formaten van elektronische ... Betekenis Archiveren ... .Het betreft daarbij alle soorten en formaten van elektronische documenten: gescande papieren documenten, office-documenten, zoals tekstverwerking, rekenschema's, presentaties, etc., foto's, tekeningen, multimedia, kortom alles ... Oude gewoonten die gelieerd zijn aan niet-elektronische werksystemen verdwijnen snel uit de bedrijfsomgeving, en het efficiencybeleid van bedrijven ontwikkelt zich rond papierloze werkomgevingen. In een efficiënte papierloze werkomgeving is Elektronische Archivering bij uitstek een toegevoegde waarde. Archiveren is een bijzondere vorm van documenteren, te weten het vastleggen van informatie voor later (her)gebruik. Bron: labyrinth.rienkjonker.nl: 8: 4 14. archiveren. Het door een cache-plaatser aangeven via geocaching.com dat een cache niet meer beschikbaar is. Elektronisch Archiveren (Onbekende bindwijze). Gezien de grote hoeveelheid informatie die op je afkomt, kun je bijna niet meer zonder elektronisch... Wat is elektronisch archiveren? Elektronisch indienen, ook wel aangeduid als e-bestand, is het alternatief voor het indienen van papieren belastingformulieren. Ita € ™ s vaak een geprefereerde methode omdat belastingbetalers sneller bevestiging van belasting formulieren ontvangen, 4. Archiveer op onderwerp, niet op documentsoort. In een klantendossier komen alle documenten samen; Powerpoint presentatie, e-mail correspondentie, prijsafspraken gemaakt in Word, gescande contracten, etc. 5. Maak concrete afspraken. Als u samenwerkt, moet u elkaar kunnen begrijpen. Maak allemaal gebruik van een centraal classificatieschema. De regering-Michel heeft een voorstel goedgekeurd met nieuwe regels voor het digitaal bewaren van facturen en andere belangrijke documenten. Bijna alle werkgevers en zelfstandigen dreigen onder meer verplicht te worden tot een tweejaarlijkse audit en daarom moet het voorstel worden bijgestuurd, vindt professor J...

INFORMATIE

AUTEUR
P.G.J.C. Vos
DIMENSIE
3,93 MB
BESTANDSNAAM
Elektronisch Archiveren.pdf

OMSCHRIJVING

Gezien de grote hoeveelheid informatie die op je afkomt, kun je bijna niet meer zonder elektronisch archiveren. Maar- Hoe organiseer je een vlekkeloos werkend archief?- Hoe integreer je de elektronische poststromen en de papieren poststromen?- Is een elektronisch archief juridisch verantwoord?- Hoe beveilig ik het elektronisch archief tegen ongewilde raadplegingen?Al deze aspecten vind je, praktisch uitgewerkt, terug in deze werkwijzer.

Wil je het boek lezen?Elektronisch Archiveren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.G.J.C. Vos. Lezen Elektronisch Archiveren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN