Bekentenissen van een ondernemer

Bekentenissen van een ondernemer - David U. | Northernlights300.org

...estigd naar… Noté /5. Retrouvez Bekentenissen van een ondernemer: boordevol tips voor zzp'ers, freelancers en directeuren (m/v) et des millions de livres en stock sur Amazon ... Klusjesman legt bekentenissen af over moord op zakenman ... ... .fr. Achetez neuf ou d'occasion Een ondernemer is een persoon die zich ten doel stelt zich een inkomen te verschaffen door met een bepaalde combinatie van arbeid, kapitaal en kennis een bedrijf te leiden of in stand te houden. Niet altijd leidt de ondernemer ook zijn onderneming, wordt het doel gehaald of maakt de onderneming winst.. Ondernemer zijn betekent initiatief nemen en marktkansen najagen. ... Bekentenissen van een fantastisch rotleven | De Ondernemer ... . Niet altijd leidt de ondernemer ook zijn onderneming, wordt het doel gehaald of maakt de onderneming winst.. Ondernemer zijn betekent initiatief nemen en marktkansen najagen. Een van de belangrijke eigenschappen van een ondernemer is zelfstandig handelen. Dit betekent dat een ondernemer concrete acties onderneemt, zonder aansturing van anderen nodig te hebben. Een ondernemer kan geen ondernemer zijn als het begeleiding nodig heeft, aangestuurd moet worden voordat hij of zij aan de slag gaat of niet alleen kan werken. Op basis van de bevindingen van deze onderzoekers hebben wij een selectie gemaakt van de kenmerken waarover een startende ondernemer zou moeten beschikken. Kijk hieronder welke van deze karaktereigenschappen ook op jou van toepassing zijn. 1. Risico's nemen. Een ondernemer moet risico's durven nemen. Het gaat om Marcel van Hout, een ondernemer uit de regio Eindhoven die al jaren in Neerpelt woonde, heeft advocaat Bert de Rooij namens de nabestaanden verklaard....

INFORMATIE

AUTEUR
David U.
DIMENSIE
7,3 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen van een ondernemer.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemen is een vak! Wist je dat driekwart van de werknemers droomt van een eigen bedrijf? En wist je dat het aantal ondernemers in het afgelopen decennium explosief gestegen is? Ondernemen is hot! Mensen kiezen steeds vaker voor de vrijheid van een eigen bedrijf: meer flexibiliteit en meer invloed op het resultaat. Ondernemen is een vak apart, maar niemand heeft er voor gestudeerd. Gelukkig zijn er veel organisaties en websites die je de weg proberen te wijzen, maar wie kan je vertellen hoe het is om je eerste factuur uit de printer te zien rollen? Wie kent de frustratie over de boekhouding en de euforie over een zakelijk succes? Daarvoor moet je bij een ondernemer zelf aankloppen. David Uijl is een ondernemer die het falen en het succes heeft meegemaakt. Hij zag zijn eerste bedrijf roemloos ten onder gaan om vervolgens alsnog een geslaagd bedrijf neer te zetten. Zijn verhaal is persoonlijk en eerlijk. Hij deelt in dit boek zijn ervaringen, met vallen en opstaan geleerd. Na het lezen van Bekentenissen van een ondernemer heb je geen rooskleurig beeld meer van het ondernemerschap, maar heb je het echte plaatje op je netvlies. En dat plaatje is absoluut de moeite waard!

Wil je het boek lezen?Bekentenissen van een ondernemer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David U.. Lezen Bekentenissen van een ondernemer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN