Als het ijs gesmolten is

Als het ijs gesmolten is - Carla Vermaat | Northernlights300.org

...am-accounts, street-art en bijzondere kunst ... Boek: Als het ijs gesmolten is - Geschreven door Carla Vermaat ... . Wij selecteren het beste van het web! Het meeste ijs ter wereld bevindt zich echter in het Zuidpoolgebied of Antarctica, waar een gebied zo groot als Europa bedekt is met een ijslaag van meestal kilometers dik. Deze dikke ijslaag heeft zich verzameld in de loop van vele miljoenen jaren. Het afvloeien van ijs in de omringende oceaan gebeurt zeer langzaam, omdat de helling erg gering is. Zo ziet de wereld eruit als al het ijs op ... Als het ijs gesmolten is... van Carla Vermaat | Boek en ... ... . Zo ziet de wereld eruit als al het ijs op aarde smelt. Van Nederland is eigenlijk niets meer over. Zoals National Geographic in 2013 al liet zien, stijgt de zeespiegel met 65 meter als al het ... Als het ijs gesmolten is (Hardcover). IJsprinses, zo noemt Theo haar. Hij denkt het te kunnen weten, want hij heeft haar nog niet aan zijn lijstje... Het boek Als het ijs gesmolten is, geschr...

INFORMATIE

AUTEUR
Carla Vermaat
DIMENSIE
5,75 MB
BESTANDSNAAM
Als het ijs gesmolten is.pdf

OMSCHRIJVING

Inge de "IJsprinses', zo noemt Theo haar, maar hij heeft haar nog niet aan zijn lijstje veroveringen kunnen toevoegen. Na drie mislukkingen ontmoet Inge eindelijk de man van haar dromen. Zonder aarzelen stort ze zich in een roekeloze, verhitte relatie. Wanneer Theo haar met haar nieuwe vriend ziet, beseft hij dat er iemand anders voor nodig was om Inge te doen smelten. Toch is het niet zo simpel voor Inge. Het zo plotseling opgelaaide vuur wordt zelfs te heet voor haar en ze ziet zich genoodzaakt haar vertrouwde omgeving te ontvluchten.

Wil je het boek lezen?Als het ijs gesmolten is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carla Vermaat. Lezen Als het ijs gesmolten is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN