Feedback in de kerk

Feedback in de kerk - Paulien Vervoorn | Northernlights300.org

...een overzicht van de documenten en downloads die genoemd staan in het boek 'Feedback in de kerk' ... Feedback in de kerk van Paulien Vervoorn bestellen? ... . Wil je steeds nieuwe tips ontvangen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief! Feedback in de kerk, van Paulien Vervoorn Artikelnummer: 9789043527125. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Feedback in de kerk | ISBN 9789043527132 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar ... Feedback in de kerk [e-Book] - Paulien Vervoorn - (ISBN ... ... . 'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar te leren. In de kerk wordt met vrijwilligers gewerkt, in kerkenraden, commissies, projectteams. Maar vrijwillig is nooit vrijblijvend. Daarom is het belangrijk om ook in vrijwilligersorganisaties en kerken en gemeenten feedback op elkaar te geven. Feedback in de kerk. Aansprekende ­ideeën om met ­elkaar te groeien. Paulien Vervoorn. Uitg. Kok, Utrecht 2017. 160 blz. € 16,99. Hoe ga je als kerkenraad om met een organist die ondermaats ... Feedback in de kerk: € 18,50 'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar te leren. In de kerk wordt met vrijwilligers gewerkt, in kerkenraden, commissies, projectteams. Maar vrijwillig is nooit vrijblijvend. Daarom is het belangrijk om ook in vrijwilligersorganisaties en kerken en gemeenten ... Het e-book Feedback in de kerk, geschreven door Paulien Vervoorn, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar te leren. In de kerk wordt met vrijwilligers gewerkt, in kerkenraden, commissies, projectteams. Maar vrijwillig is nooit vrijblijvend. Daarom is het belangrijk om ook in vrijwilligersorganisaties en kerken en gemeenten feedback op elkaar te geven. Feedback geven in een professionele setting, waar je betaald wordt voor je werk en waar het normaal is feedback te geven en te ontvangen, is iets anders dan feedback geven in de kerk, waar veel ... 9789043527125,Feedback in de Kerk,Paulien Vervoorn,feedback,kerk,vrijwilligersorganisaties,kerken,gemeenten,opbouwende feedback,goede feedback,rinnah,hardinxveld ... 'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar te leren.In de kerk wordt met vrijwilligers gewerkt, in kerkenraden, commissies, projectteams. Maar vrijwillig is nooit vrijblijvend. Daarom is het belangrijk om ook in vrijwilligersorganisa...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulien Vervoorn
DIMENSIE
9,96 MB
BESTANDSNAAM
Feedback in de kerk.pdf

OMSCHRIJVING

'Feedback in de kerk' van Paulien Vervoorn is een boek vol aansprekende ideeën om van elkaar te leren.In de kerk wordt met vrijwilligers gewerkt, in kerkenraden, commissies, projectteams. Maar vrijwillig is nooit vrijblijvend. Daarom is het belangrijk om ook in vrijwilligersorganisaties en kerken en gemeenten feedback op elkaar te geven. Maar hoe doe je dat? Paulien Vervoorn geeft opdrachten en tips om elkaar goede en opbouwende feedback te geven, zodat er ook in de kerk van elkaar geleerd kan worden. Eerder schreef Paulien Vervoorn o.a. 'Hartelijk getalenteerd' en 'Geloofwaardig spreken'.

Wil je het boek lezen?Feedback in de kerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulien Vervoorn. Lezen Feedback in de kerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN