DEcentraal

DEcentraal - Nico de Boer | Northernlights300.org

...t woordenboek nog completer te maken. Centraal of decentraal noodverlichtingssysteem? Als de stroom uitvalt, neemt noodverlichting de taak van de normale verlichting over ... Wet versterking participatie op decentraal ... - Overheid.nl ... . In zo'n situatie kan de energievoorziening van de noodverlichting op twee manieren gebeuren. Het ligt er wel aan waar de energiebron zich bevindt. Wet bevorderen integriteit en functioneren decentraal bestuur. Dit wetsvoorstel tot wijziging van de Gemeentewet, de Provinciewet, de WolBES en de Kieswet voorziet in de bevordering van de bestuurlijke integriteit en geeft meer mogelijkheden om bestuurlijke problemen het hoofd te bieden. Om u controle over uw privacy en een optimale gebruikerservaring te bieden vragen wij u eenmalig om cookies toe te staan. Wanneer u dit niet toestaat zullen sommige ond ... Decentralisatie - Wikipedia ... . Om u controle over uw privacy en een optimale gebruikerservaring te bieden vragen wij u eenmalig om cookies toe te staan. Wanneer u dit niet toestaat zullen sommige onderdelen van de site niet zichtbaar zijn voor u. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "decentraal" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Nico de Boer
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
DEcentraal.pdf

OMSCHRIJVING

Het politieke landschap in Nederland verandert radicaal. Door enorme decentralisaties krijgen gemeenten voor het eerst in de geschiedenis van de moderne verzorgingsstaat écht iets te zeggen over welzijn en zorg. Tegelijkertijd groeit de beweging van burgers die met tal van lokale initiatieven het heft in eigen handen nemen. Burgers en lokale overheid komen zo in een nieuwe verhouding tot elkaar te staan.In DEcentraal verkennen Nico de Boer en Jos van der Lans dit nieuwe lokale landschap. Wat kunnen burgers zelf? Waar komen ze hun grenzen tegen? Welke rol spelen sociale professionals? Wat verandert er als burgers hun eigen lokale voorzieningen gaan financieren? Hoe zien wethouders de rol van de politiek in de stad als sociaal laboratorium?

Wil je het boek lezen?DEcentraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico de Boer. Lezen DEcentraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN