Mijn kleine prentenbijbel

Mijn kleine prentenbijbel - J. Harrison | Northernlights300.org

...mlijst door schitterende illustraties. Geschreven bij Prentenbijbel ... - Deze site helpt je om een kinderbijbel te vinden die ... ... . Dit boek geeft op een leuke en mooie manier, verhalen uit het oude en het nieuwe testament. Wij hebben 2 dochters van 3 en 7 jaar en hebben dit boek cadeau gedaan bij onze 7 jarige dochter haar eerste Heilige Communie. een goed besluit, zelf kennen we niet zoveel verhalen en dit boek geeft ze prachtig op kindvriendelijke manier geschreven en prachtige tekeningen. Mijn kleine prentenbijbel door Harrison, J., EAN 9789026615399. O ... Mijn kleine prentenbijbel - Veen Bosch & Keuning België ... . Mijn kleine prentenbijbel door Harrison, J., EAN 9789026615399. Over Ichthusboekhandel.nl. Ichthusboekhandel.nl is een landelijke website met vier christelijke boekhandels in de regio rond Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Mijn kleine Peuterbijbel. Mijn kleine Peuterbijbel is een peuterbijbel geheel van Nederlandse bodem. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Maar welke plek krijgt de Bijbel daar in? Welke verhalen zijn geschikt en wat is het doel van Bijbelverhalen lezen met peuters? Mijn kleine prentenbijbel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mijn kleine prentenbijbel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mijn kleine prentenbijbel. Mijn kleine PrentenbijbelDe Bijbel komt tot leven voor de allerjongsten met deze...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Harrison
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kleine prentenbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn kleine prentenbijbel brengt de Bijbel tot leven voor de allerkleinsten. Het bevat schitterende illustraties, gecombineerd met een prachtige vertelling van de meest geliefde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De heldere kleurrijke prenten zullen veel kinderen aanspreken. Mijn kleine prentenbijbel bevat 14 verhalen uit het Oude testament en 12 uit het Nieuwe testament. Het kleine formaat en het zacht voelende omslag van dit gebonden boekje maakt deze uitgave helemaal af.

Wil je het boek lezen?Mijn kleine prentenbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Harrison. Lezen Mijn kleine prentenbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN