Filosofen op de kansel

Filosofen op de kansel - Margreet Klokke | Northernlights300.org

...rmaat - rood 4. Naardense Bijbel - Formaat Royaal - bordeaux 5 ... Filosofen op de kansel - Klokke, Margreet / Lanooy, Rienk ... ... . Kabbala als levenskunst. Nieuws. Lezingen - De Koran - Eduard Verhoef Filosofen op de kansel negen wijsgeren en de Bijbel - een ontmoeting. Rienk Lanooy & Margreet Klokke. Filosofen op de kansel negen wijsgeren en de Bijbel - een ontmoeting. Rienk Lanooy & Margreet Klokke . Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen ... Koop nu Filosofen op de kansel van Margreet Klokke, Rienk ... De Kler | Filosofen op de kansel, Margreet Klokke ; Rienk ... ... ... Koop nu Filosofen op de kansel van Margreet Klokke, Rienk Lanooy bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Filosofen op de kansel, van Klokke, Margreet / Lanooy, Rienk Artikelnummer: 9789492183354. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Filosofen op de kansel van Margreet Klokke en Rienk Lanooy gaat over 9 wijsgeren in ontmoeting met de bijbel. Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, ... De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. ... In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Reserveer online. Reserveer hier! Je kan ons ook vinden op. Nieuwsbrief {{ newsletter_message }} Nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacy policy. Schrijf in. x. mail [email protected] phone +32 16 22 09 23 location_on Muntstraat 15 3000 Leuven . Toggle navigation. Home; Boekshop. Boeken. Bijbels. HSV - Herziene Statenvertaling; NBV - Nieuwe Bijbelvertaling Filosofen op de kansel door Klokke, Margreet; Lanooy, Rienk, EAN 9789492183354. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... filosofen-op-de-kansel oktober 17, 2016 / /...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Klokke
DIMENSIE
4,1 MB
BESTANDSNAAM
Filosofen op de kansel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, zoals: wat is vrijheid, wie ben je in relatie tot de ander en wat is zinvol leven. In de negen essays ('preken') en gebeden komen bijbelverhaal en filosofie door hun ontmoeting in een nieuw licht te staan. Aan bod komen de filosofen Socrates, Plato, Augustinus, Descartes, Schopenhauer, Nietzsche, Kierkegaard, Sartre en Arendt. Het bijzondere werk van kunstenares Eveline van Duyl is in dit boek opgenomen met negen full color afbeeldingen. Zij weet op een humoristische en diepzinnige wijze het gedachtengoed en het karakter van de besproken filosofen te vangen. MARGREET KLOKKE en RIENK LANOOY zijn beiden predikant in de Kloosterkerk in Den Haag. De teksten zijn voortgekomen uit een serie filosofiediensten. Ook voormalig predikant Pieter Lootsma leverde een bijdrage aan dit boek.

Wil je het boek lezen?Filosofen op de kansel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Klokke. Lezen Filosofen op de kansel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN