De vrouw van de weerwolf

De vrouw van de weerwolf - Glen Duncan | Northernlights300.org

...s verzending. De vrouw van de weerwolf Originele titel: Talulla Rising Auteur: Duncan, Glenn Uitgever: Luitingh-Sijthoff Verschijningsdatum origineel: 2012 Serie: ISBN: 9789024562435 ISBN e-book: 9789024562442 Subgenre: Horror & Suspense Leeftijdscategorie: Volwassenen Een van de bijzonderste korte verhalen over de weerwolf uit de 20e eeuw is Lila, the Werewolf (1974) door Peter S ... bol.com | De nacht van de weerwolf, Fleur van Loon ... ... . Beagle. In zijn ironisch opgevatte vertelling is de weerwolf een vrouw die meer last heeft van haar allergieën dan van haar herhaalde transformaties. Samenvatting De Vrouw van de Weerwolf is het tweede deel van Glen Duncans trilogie over de laatste weerwolf op aarde. Talulla Demetriou heeft nog maar net de liefde van haar leven verloren of ze moet halsoverkop vluchten voor de weerwolvenjagers die hem hebben vermoord. De vrouw van de weerwolf. Glen Duncan - De Vrouw van de Weerwolf Talulla Demetriou, je bent een Heel... Stout. ... De vrouw van de weerwolf - Glen Duncan - (ISBN ... ... . Samenvatting De Vrouw van de Weerwolf is het tweede deel van Glen Duncans trilogie over de laatste weerwolf op aarde. Talulla Demetriou heeft nog maar net de liefde van haar leven verloren of ze moet halsoverkop vluchten voor de weerwolvenjagers die hem hebben vermoord. De vrouw van de weerwolf. Glen Duncan - De Vrouw van de Weerwolf Talulla Demetriou, je bent een Heel... Stout... Meisje geweest... Talulla... Een weerwolf is een mythologische figuur die vooral in de Europese folklore voorkomt. Het gaat daarbij om een mens die 's nachts in een wolf verandert en mensen en dieren verslindt. De gedaanteverandering is in sommige verhalen vrijwillig, in andere tegen de wil van de betrokkene. De vrouw van de weerwolf. Uitgever Luitingh Fantasy, Amsterdam Verschenen 2016 ISBN 9789024573981 Kenmerken 365 pagina's, 21 cm Aantekening vertaald [uit het Engels] door Hugo Kuipers Vertaling van Talulla rising....

INFORMATIE

AUTEUR
Glen Duncan
DIMENSIE
9,83 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw van de weerwolf.pdf

OMSCHRIJVING

Glen Duncan De vrouw vande weerwolfTalulla Demetriou, je bent een Heel... Stout... Meisje geweest.Talulla Demetriou heeft nog maar net de liefde van haar leven verloren of ze moet halsoverkop vluchten voor de weerwolvenjagers die hem hebben vermoord. Hoogzwanger vertrekt ze naar de dik besneeuwde bergtoppen van Alaska om in een verlaten jachthuis in alle rust te bevallen van haar kind. Het gevaar komt dit keer echter uit onverwachte hoek, en voordat Talulla er erg in heeft raakt ze haar pasgeboren baby kwijt aan een groep gestoorde vampiers. Helemaal alleen en op de vlucht voor de weerwolvenjagers moet ze uit alle macht zien te voorkomen dat haar kind wordt geofferd aan de vampiergod.

Wil je het boek lezen?De vrouw van de weerwolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Glen Duncan. Lezen De vrouw van de weerwolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN