De vreugde van luisteren

De vreugde van luisteren - Marinus van den Berg | Northernlights300.org

...land en Vlaanderen, staat stil bij een essenti?le vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren ... De vreugde van luisteren - educatheek.nl ... . In overdenkingen, po?tische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mooij. Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aa Luisteren is een oefening in a ... bol.com | De vreugde van luisteren | 9789025903657 ... ... . In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aa Luisteren is een oefening in afstemmen op elkaar. Luisteren is langzaam opengaan. De vreugde van het luisteren is dat je je openstelt voor elkaar, het is de vreugde van je gezien en gehoord voelen.' Dit thema inspireerde hem tot overdenkingen en poëtische teksten. Eva de Mooij maakte van acht van de gedichten een lied voor de bijgesloten cd. Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Als je graag doet wat Jehovah van je vraagt, leidt dat tot zijn zegen. Download de muziek en de tekst. Doorgaan naar inhoud. Doorgaan naar inhoudsopgave. JW.ORG. Taal site wijzigen. ... ZING MET VREUGDE VOOR JEHOVAH Luister en doe wat God zegt (lied 89) Nederlands Luister en doe wat God zegt (lied 89) sjj ... De vreugde van luisteren is vertrouwen geven, achter de woorden van de ander kijken, niet oppervlakkig mee kletsen. Luisteren betekent jezelf openstellen voor anderen, de tijd voor hen nemen. Maar ook is er een hoofdstuk over luisteren naar je lichaam. Zo komen veel aspecten van luisteren voorbij in dit bijna filosofische boekje. Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mo...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinus van den Berg
DIMENSIE
7,2 MB
BESTANDSNAAM
De vreugde van luisteren.pdf

OMSCHRIJVING

Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een aantal teksten staat in liedvorm op de bijgevoegde cd, gezongen door muziektherapeute Eva de Mooij. Een must voor lezers die in een lastige levensfase zitten, én voor mensen die anderen willen ondersteunen.

Wil je het boek lezen?De vreugde van luisteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinus van den Berg. Lezen De vreugde van luisteren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN