De kunst van het weggooien

De kunst van het weggooien - Nagisa Tatsumi | Northernlights300.org

....' „Het gemiddelde resultaat is heel teleurstellend ... Nagisa Tatsumi: De kunst van het weggooien ... . Veredelen is de kunst van het weggooien. schuldig voelen als we iets weggooien? De gedachte 'zonde om weg te doen' leidt tot de aanwas van spullen In het verleden hadden de dingen waarde. Nog niet zo heel lang geleden, voor het huidige tijdperk van serieproductie en massaconsumptie, was het de gewoonte om dingen te gebrui-ken tot ze op waren. Zelfs als de levensduur van een voor- 'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie ... De kunst van het weggooien van Nagisa Tatsumi | Boek en ... ... . Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde toen ik begon te lezen.' - Marie Kondo Weggooien is niet zo makkelijk als het lijkt. 9789021565019 - De kunst van het weggooien door Nagisa Tatsumi.. 'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kon.. De kunst van het weggooien. Onderzoek naar de criteria van een goede, digitale huishouding. 05. Column Marleen Stikker. Het digitale publieke domein is verwaarloosd. 06. Van waarheid naar waarheidsvinding. In het digitale debat heeft de waarheid. het zwaar te verduren. Platform voor en over de iOverheid. 04/22/2020 14:32:49. Eén op 100.000 appelbomen haalt de rassenlijst; DE KUNST VAN HET WEGGOOIEN Omdat binnenkort het spuiten tegen schimmels en insekten aan banden wordt gelegd, wordt in de fruitteelt naarstig ... 'De kunst van het weggooien' door Nagisa Tatsumi - Onze prijs: €18,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde toen ik begon te lezen.' - Marie Kondo Weggooien is niet zo makkelijk als het lijkt....

INFORMATIE

AUTEUR
Nagisa Tatsumi
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het weggooien.pdf

OMSCHRIJVING

'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde toen ik begon te lezen.' - Marie Kondo Weggooien is niet zo makkelijk als het lijkt. Het druist in tegen onze toenemende behoefte aan hergebruik. Elke keer als we iets wegdoen, zegt een stemmetje in ons: 'Wat een verspilling!' Nagisa Tatsumi analyseert dit psychologische mechanisme en helpt ons bij het overwinnen van schuldgevoel en schaamte. Daarnaast leert ze ons om al op het moment van aankoop kritisch te zijn en geeft ze tips voor het aanschaffen van nieuwe spullen, zodat we de vicieuze cirkel van kopen en weggooien kunnen doorbreken.

Wil je het boek lezen?De kunst van het weggooien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nagisa Tatsumi. Lezen De kunst van het weggooien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN