De grote (ont)regelaar

De grote (ont)regelaar - Pauline van der Mije | Northernlights300.org

...gelt wel allerlei processen in je lichaam ... De grote (ont)regelaar : omgaan met een ... ... . Als... DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. Bestel De grote (ont)regelaar van Pauline van der Mije. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dag ... De grote (ont)regelaar - Pauline van der Mije ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. Velen vinden een manier om met behulp van medicijnen een min ... De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een te snel, te langzaam of helemaal niet werkende schildklier te hebben. DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. Velen vinden een manier om met behulp van medicijnen een min ... Het grote voordeel van dit boek is dat er ook heel veel andere nuttige informatie wordt gegeven. De adviezen uit dit boek maken het leven met een chronische schildklierziekte echt wat gemakkelijker. De grote (ont)regelaar, omgaan met een schildklieraandoening, door Pauline van der Mije, Inmerc, 2006, ISBN 90 313 2703 4. Te leen in de bibliotheek. De g...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline van der Mije
DIMENSIE
7,64 MB
BESTANDSNAAM
De grote (ont)regelaar.pdf

OMSCHRIJVING

DE GROTE (ONT)REGELAAR De schildklier is een klein orgaan, maar hij regelt wel allerlei processen in je lichaam. Als je schildklier niet goed werkt, raakt er dus van alles ontregeld. Ruim een half miljoen Nederlanders weet hoe het voelt om een schildklier te hebben die te veel, te weinig of helemaal geen schildklierhormoon aanmaakt. Velen vinden een manier om met behulp van medicijnen een min of meer normaal leven te leiden, anderen houden last van hun aandoening. Extreme moeheid en wisselende stemmingen kunnen niet alleen het leven van een patiënt, maar ook dat van partners en familieleden danig bemoeilijken. Wat kun je doen om te voorkomen dat het jaren duurt voordat je goed op medicijnen bent ingesteld, dat werken onmogelijk wordt, dat relaties onder druk komen te staan? Op die vragen geeft dit boek een antwoord.Een uitgave in samenwerking met de SON (Schildklier Organisaties Nederland)

Wil je het boek lezen?De grote (ont)regelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline van der Mije. Lezen De grote (ont)regelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN