Dans in het maanlicht

Dans in het maanlicht - Catherine Cookson | Northernlights300.org

...ands-Frans van Reverso Context: Laat het maanlicht verbleken in uw aanwezigheid ... Dans in het maanlicht - Catherine Cookson | 9789460234316 ... ... . Catherine Cookson , Dans in het maanlicht Taal : Nederlands , druk : 1987 Staat : zo goed als nieuw Verkoop prijs : 1,00 euro Dit artikel is beschikbaar tenzij gereserveerd. Mijn advertenties zijn 99,98% actueel. Bieden heeft weinig tot geen zin tenzij anders vermeld in de advertentie. Get this from a library! Dans in het maanlicht. [Catherine Cookson; Annet Mons] -- In 1913 is de liefde tussen een eenvoudige ... Bazart - Maanlicht Lyrics | Genius Lyrics ... . [Catherine Cookson; Annet Mons] -- In 1913 is de liefde tussen een eenvoudige timmerman en de dochter uit een totaal verarmd adellijk geslacht bepaald niet probleemloos. In het weekend van 15, 16 en 17 zal de tapkraan van dit gloednieuwe charmante bruine café in de Frederik de Merodestraat voor de eerste keer de pinten vullen. En nu al belooft het een druk openingsweekend te worden. Je mag er donder op zeggen: alles wijst er op dat Het Maanlicht heel snel bijzonder populair zal worden bij Mechelaars én toeristen....

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
7,14 MB
BESTANDSNAAM
Dans in het maanlicht.pdf

OMSCHRIJVING

Robert Bradley, een jonge, energieke man, geeft zijn baan in de haven op en krijgt een betrekking in de houtzagerij van zijn oom John. In zijn spaarzame vrije tijd trekt Robert de vrije natuur in. Tijdens een van zijn avondlijke wandelingen ontmoet hij Millie, een wereldvreemd, dromerig meisje en een van de dochters van het aloude geslacht Thorman. Via Millie leert Robert haar zuster Agnes kennen, een moedige jonge vrouw tot wie hij zich sterk aangetrokken voelt. Maar het is 1913, in Engeland, en tijd noch plaats voor een relatie tussen twee mensen met zulke verschillende achtergronden. Dans in het maanlicht is een ontroerende liefdesgeschiedenis die een levendig beeld schept van een vervlogen tijd.

Wil je het boek lezen?Dans in het maanlicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen Dans in het maanlicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN